Eventbrite op weg naar een verdere Europese uitbreiding met lanceringen in Duitsland en Nederland

Terwijl veel Europeanen zich klaarmaken voor de zomermaanden, brengt Eventbrite spetterend nieuws voor onze internationale vrienden! Wil je een hint? Kevin en Julia hebben potentiële partners en congresorganisatoren in Duitsland en Nederland bezocht…

Je hebt het misschien al geraden! Vandaag hebben we aangekondigd dat er twee landen zijn toegevoegd aan ons rijtje lokale websites: Duitsland en Nederland!


We streven ernaar de Eventbrite-dienst wereldwijd aan te bieden en met de lancering van deze sites loopt onze internationale uitbreiding volgens plan. We zijn enorm benieuwd hoe onze nieuwe lokale markten Eventbrite omarmen. Na onze lancering in Frankrijk zagen we een toename van 400% in aanmeldingen en we hopen op vergelijkbare pieken. Daarom houden we onze nieuwe sites goed in de gaten!


Voor wie het vergeten is: eind 2011 hebben we ons kantoor in Londen geopend en ons wereldwijde aanbod uitgebreid met lanceringen op diverse plekken in de wereld. We luisteren graag naar onze klanten en velen van hen vroegen om ondersteuning voor Duitsland en Nederland. Deze maand staan de voetbalteams van beide landen misschien lijnrecht tegenover elkaar, maar qua Eventbrite-sites liggen ze op één lijn. Naar onze mening bieden beide aantrekkelijke voorzieningen. Maar oordeel zelf, je vindt een volledige lijst hieronder.

 

Met deze nieuwe lanceringen nestelt Eventbrite zich verder op het Europese continent, waar de Duitse en Nederlandse websites zich aansluiten bij de live websites in Frankrijk en Spanje. OokPortugal komt daar in het derde kwartaal nog bij, zoals we het vorige week hebben aangekondigd! Zelfs zonder een website in eigen taal, zien we al heel veel Eventbrite-activiteit in Duitsland en Nederland. We vinden het fantastisch om nu voor het eerst opties voor evenementenpagina's in het Duits en in het Nederlandste kunnen aanbieden en om onze vrienden in Duitsland enNederland een website te kunnen geven die nog meer op hun locatie toegespitst is.

 

Bekijk de voorzieningen van onze nieuwe websites


Tot de nieuwe voorzieningen behoren:

✓         Selectie van lokale datum- en tijdnotatie
✓         Alle hulpmiddelen voor evenementorganisatoren in hun eigen taal Ondersteuning voor de betaling van belastingen op tickets
✓         Mobiele apps voor organisatoren in hun eigen taal, verkrijgbaar via appstores
✓         Lijst van lokale evenementen op de homepage
✓         E-mailondersteuning in de lokale taal (en ja, daarvoor zoeken we personeel!)


Blijf Eventbrite bezoeken en volg onze spannende internationale avonturen.