Training: Relationele Feedback

Venster Acties

Training: Relationele Feedback

Bij de training Relationele Feedback leer je feedback in te zetten als tool om relaties te versterken en groei mogelijk te maken.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Het Brandpunt, De Betteld Doorn 18 Postweg 3941 PA Doorn Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Wil jij de verbinding met de jongste generaties in jouw team versterken?

Wil je feedback inzetten als tool voor sterkere relaties?

Wil je feedback meer en beter inzetten als instrument?

Samenwerken met collega's is altijd onderdeel van je werk. Of je nu op kantoor met je collega’s naast elkaar zit te werken. Of als leidinggevende een bila houdt met een teamlid. Je hebt te maken met verschillen van inzicht of een andere visie. Soms ingegeven door generatieverschil, maar ook door achtergrond en ervaring. Het is mooi als je open en eerlijk in gesprek kunt gaan. Op zo’n manier dat zowel jij als jouw collega zich gezien en gehoord voelt. Je komt elkaar tenslotte steeds weer tegen en je moet het werk met elkaar doen. 

Bij de jonge generaties zien we de behoefte aan aandacht en ontmoeting toenemen. Deze generatie is van huis uit gewend om betrokken te zijn en gehoord te worden. Ze zoeken naar werkelijke verbinding, ook in hun professionele relaties. Hierin past het geven van relationele feedback; feedback vanuit verbinding met jezelf en in verbinding met de ander.

Leren hoe jij jouw feedback vaardigheden kan versterken?

Kom naar de training Relationele Feedback op donderdag 16 februari.

Vroegboekkorting tot 31 december 2022. Voeg de code 'vroegboekkorting' toe bij je bestelling en je ontvangt 10 euro korting.

Neem je collega mee! Dan krijg je korting. Het geeft je de kans om direct in de praktijk te oefenen met elkaar, waardoor je het ook makkelijker op je werk toepast. Vul de code ‘Collegakorting’ in bij het bestellen.

Wat anderen zeggen over trainingen van Generatie Lens

"In deze training heb ik echt geleerd om hulp te vragen. Het opschrijven van de concrete voornemens maakte dat ik het allemaal ook echt ben gaan doen."

"De training zat boordevol praktische tips. De trainers hadden duidelijk kennis van zaken en ze dachten prettig mee met mijn vraag en situatie."

"De dag was afwisselend, veel leuke werkvormen. De follow up in de praktijk vond ik echt ontzettend waardevol.

Meer lezen over deze training of Generatie Lens? Ga naar: https://generatielens.nl/training-relationelefeedback/