Gratis

De Warmste Hackathon

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Realdolmen Kontich, Gent of Odisee Brussel

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Realdolmen organiseert in oktober 2019 de Warmste Hackathon. Na een succesvolle eerste editie, de R-IoT games https://www.realdolmen.com/nl/blog/internet-of-things-bewijst-maatschappelijke-waarde-tijdens-r-iot-games, willen we met jullie hulp het nog grootser aanpakken! Er wordt op verschillende locaties 24 uur lang gestreden voor de eer, mooie prijzen, goede karma én geld voor jullie zelf gekozen goede doel. Heb jij een uitmuntend idee en bovendien de juiste skills om een prototype te bouwen of een geniaal concept uit te denken? Ga dan de uitdaging aan en schrijf je samen met je team in voor de Warmste Hackathon!


DE OPDRACHT

“Maak van onze maatschappij een betere plek.”

Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je mag dit heel breed zien, zolang er maar een bepaalde groep binnen onze maatschappij beter van wordt. Zie je bepaalde problemen bij jongeren, ouderen, VZW's, of misschien wel bij dieren? Of zie je eerder manieren om bepaalde processen veel eenvoudiger of sneller te maken? Denk outside the box, zolang de maatschappij er maar op een bepaalde manier z’n voordeel uit haalt.


DE PLANNING

DE HACKATHON

De ingeschreven teams worden uitgenodigd in ons Realdolmen kantoor te Kontich, Gent en Odisee Brussel om in 24 uur hun idee uit te werken. De Hackathon zal van start gaan op 11 oktober 2019 om 18:00 en duurt tot 12 oktober, 22:00 uur.

Wij voorzien gedurende 24uur verschillende coaches, een heleboel fun events en eten en drinken voor een klein leger wereldverbeteraars.

Het volk en een jury kiezen uiteindelijk de terechte winnaars!


NIET ZOMAAR EEN HACKATHON

De verschillende teams zullen tijdens de hele Hackathon strijden tegen elkaar. Op verschillende manieren kunnen jullie credits verdienen door op een tactische manier de juiste competenties in te zetten. Daarnaast zal er tijdens de Hackathon ook een Social Voting systeem worden opengezet waarbij jullie ook geld gaan inzamelen voor het goede doel. De 10 ploegen met de meeste credits zullen uiteindelijk naar de finale gaan en hun idee/concept voorleggen aan het Realdolmen Management Comité dat ook Credits zal uitdelen. De ploegen die de meeste credits binnenhalen vallen in de prijzen.


Meer informatie & wedstrijdregelement beschikbaar op https://warmstehackathon.be/

** Op het evenement wordt beeldmateriaal gemaakt, Video en Foto. Deelnemen aan de wedstrijd geeft ons toestemming om dit beeldmateriaal te gebruiken. Indien u toch niet wenst in beeld te komen, gelieve dit aan te geven aan de start van het evenement.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Realdolmen Kontich, Gent of Odisee Brussel

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen