Free

Shaping change - НоваториТЕ #12

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

ul. "Serdika" 20

20 ulitsa "Serdika"

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Event description

Description

Ето, че форматът ни навърши една годинка! За нас тя беше изпълнена с ценни уроци и примери споделени от специалните ни, предприемчиви гости, на които искрено благодарим.

НоваториТЕ е ежемесечно предаване за технологии, което събира историите на български предприемачи от целия свят и разкрива движещите сили зад успеха на техните компании. Всеки епизод разказва за една конкретна индустрия през перспективата на успешни български предприемачи в нея.

#гост

Гост на дванадесетото ни издание ще бъде самият инициатор на предаването – Саша Безуханова.

Дългият списък от бизнес и обществени успехи на Саша през годините включва позиционирането на България като ИТ център от световно значение, подпомагане на предприемаческата култура и подкрепата й на жените в бизнеса в България и на европейско ниво. През 2013 г. тя преустановява бизнес кариерата си, за да се фокусира върху работа в подкрепа на обществото чрез иновация, образование и сътрудничество.

Саша е основател на MOVE.BG, откъдето води началото си и отворената мрежа за дигитални иновации EDIT. Основава също наградата Entrepregirl, която цели да развива предприемачеството сред младите момичета и да ги окуражи да следват мечтите си. Председател е на Българския център на жените в технологиите и носителка на наградата Digital Woman of Europe за 2013 г. и заема място сред стоте New Europe Challengers за 2015 г.

#част V

В рамките на първия рожден ден на НоваториТЕ ще чуем повече за опита на Саша в ролята ѝ на новатор, дигитален пионер, ангел-инвеститор и филантроп с над 20 годишен управленски опит в технологичния гигант HP. Ще разберем защо и как е решила да смени кариерния си път и да се посвети на Фондация „MOVE.BG“.

Share with friends

Date and Time

Location

ul. "Serdika" 20

20 ulitsa "Serdika"

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved