Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Voormalig Stadhuis

Pelsestraat 17

5256 AT Heusden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kom meedoen in Heusden Vesting

Met trots nodig ik je uit om deel te nemen aan de eerste echte sociaal maatschappelijke hackathon in Nederland. Heb je zin om in twee dagen intensief oplossingen te verzinnen voor uitdagingen in de openbare ruimte, bestuur en het ondernemersklimaat? Meld je dan nu aan!

Wat valt er te verdienen?

Tijdens twee leuke, intensieve dagen maak je kennis met bewoners, ondernemers en studenten van allerlei richtingen. Door samen te werken kun je van elkaar leren en leer je perspectieven kennen die je tijdens je studie niet zult krijgen! De hackathon wordt door de inwoners en ondernemers gedragen en geeft je een unieke kans de vesting echt te beleven.

Uiteraard zijn er prijzen te winnen:

  • Juryprijs €1500

  • 2x runner-up €500

  • *Publieksprijs €500

*De publieksprijs zal door de inwoners van Heusden vesting worden toegekend en kan dus bovenop de Juryprijs of de runner-up prijzen komen!

Waarom een hackathon?

Een eeuwenoude stad is op weg naar de toekomst. Dit vraagt om een creatieve aanpak gericht op drie thema's om vesting Heusden verder te brengen. We willen ideeën buiten de gebaande paden. Geen vastgeroeste gedachten en geen beladen verleden. Ideeën die zijn bedacht door een nieuwe generatie op een nieuwe manier.

Waarom vesting Heusden

Heusden heeft een uniek karakter. Het is door de mengeling van ondernemen, wonen en recreëren een mini-gemeenschap waar veel diversiteit heerst. Dit maakt vesting Heusden niet alleen uniek maar biedt ook kansen voor een vergaande vorm van “zelfbestuur”, een nieuw participatiemodel.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Voormalig Stadhuis

Pelsestraat 17

5256 AT Heusden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen