Free

Praktična predstavitev metode EFT

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kovačnica

22 Župančičeva ulica

4000 Kranj

Slovenia

View Map

Event description

Description

V Kovačnici skrbimo tudi za to, da se naučiš obvladovati stres, ki je skoraj neizbežen še posebej pri delu. Zdaj imaš priložnost, da obvladaš tehniko EFT in rečeš goodbye stress and hello life! :D

Metoda EFT oz. tehnika čustvenega osvobajanja ali tapkanje, je enostavna metoda, pri kateri se s prsti tapkamo po končnih točkah meridianov (točke so na obrazu in telesu) in ob tem govorimo, kako se počutimo. Na tak način se osredotočamo na naše dejansko počutje in ne poskušamo tega prekriti zgolj s pozitivnimi afirmacijami, tapkanje določenih točk pa povzroči, da energija v telesu spet nemoteno steče. In to prinese olajšanje oz. spremeni naš vzorec obnašanja.

Tehnike se lahko hitro naučiš, enostavno jo je uporabljati, primerna pa je za vsakogar. Uporabiš jo lahko v vsaki situaciji: pri soočanju s stresom, pri telesni bolečini, pri bolečih spominih, pri omejujočih prepričanjih, pri odpravljanju starih vzorcev obnašanja in še in še. Osnovno odkritje EFT-ja namreč je, da vsako neprijetno občutje povzroči motnja v energetskem pretoku telesa. Zato se enak postopek tapkanja uporablja za zelo različne neprijetne občutke.

Predstavitev metode EFT bo vodila Urša Zakrajšek, ki je izvajalka metode EFT druge stopnje pot predmetniku AAMET.

Prijave zbiramo do zapolnitve prostim mest, na Eventbrite.

Se vidimo v Kovačnic! #StressFree :)

Share with friends

Date and Time

Location

Kovačnica

22 Župančičeva ulica

4000 Kranj

Slovenia

View Map

Save This Event

Event Saved