Sales Ended

Powervrouwen netwerk workshop en lunch Arnhem (VERVALT!)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

COCO-MAT

14 Eusebiusbinnensingel

6811 BW Arnhem

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Friends Who Are Going
Event description

Description

DIT EVENT VERVALT!

Er komt weer een nieuwe editie van de netwerk lunch en dit keer combineren we het met leuke een workshop! We zijn namelijk te gast bij COCO-MAT Arnhem. Een prachtig woonmerk en hun bron van inspiratie is de natuur zelf: ze maken innovatieve producten en meubels, uitsluitend van 100% natuurlijke materialen.

Sinds 2012, ondersteunt COCO-MAT vrouwen met borstkanker. Als onderdeel van COCO-MAT’s Social Responsibility intiatief, hebben zij wereldwijd al meer dan 5.500 vrouwen geholpen door hun hartvormige kussens te doneren. Zeven Oncologie ziekenhuizen in Griekenland, drie in Duitsland en twee in Belgie en drie ziekenhuizen in Nederland, ontvangen op dit moment al hun kussens en dit aantal wordt alleen maar meer. In 2001 is het Pillow Postive project gestart, voorheen bekend onder Heart Pillow initiatief, bij het Erlanger Medical Center in Tennessee in Amerika. Als gevolg hiervan zijn steeds meer mensen dit initiatief gaan ondersteunen, wat resulteerde in succesvolle samenwerkingen met borstkanker gerelateerde instellingen, organisaties en ziekenhuizen.

Kijk voor meer info op www.coco-mat.com

Het programma is als volgt opgezet voor deze dag:

11:00-11:30 Voorstel ronde van alle deelnemers

11:30-12:30 Workshop Kussens maken onder leiding van COCO-MAT (incl een eigen gemaakt kussen voor thuis + een cadeau voucher van t.w.v. €25,- COCO-MAT)

12:30-14:00 lunch (verzorgd door Rawsome) en netwerkgsprek onder leiding van Astrid Kraag

Rawsome verzorgt een heerlijke lunch na de workshop:

Rawsome is ontstaan vanuit een voorliefde voor pure, onbewerkte voeding. Het doel van Rawsome is om mensen bewust te maken van gezonde voeding en de relatie met een gezond lichaam. Hun voeding is gebaseerd op bewuste keuzes: keuzes die een positieve bijdrage leveren aan jezelf en je gezondheid, maar ook aan onze aarde en aan dierenwelzijn. Ze willen mensen motiveren om minder dierlijke producten te eten, om zo voor alle levende wezens een beter bestaan te creëren.

Share with friends

Date and Time

Location

COCO-MAT

14 Eusebiusbinnensingel

6811 BW Arnhem

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved