€35 – €170

Leading to the top: μια σειρά εργαστηρίων για την ανάπτυξη της γυναικείας η...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

HIGGS

15 Viktoros Ougko

104 37 Athina

Greece

View Map

Event description

Description

Από τις 27 έως τις 29 Μαΐου 2019, το Women On Top, με την πολύτιμη υποστήριξη του Konrad Adenauer Stiftung διοργανώνει μία σειρά 6 εργαστηρίων ανάπτυξης δεξιοτήτων ηγεσίας, για γυναίκες με 3-15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας.

Τα σεμινάρια απευθύνονται κυρίως σε γυναίκες που εργάζονται σε εταιρικό περιβάλλον, αυτοαπασχολούμενες και επιχειρηματίες, και εστιάζουν σε δεξιότητες-κλειδιά, απαραίτητες για επαγγελματίες που καλούνται να ηγηθούν μικρότερων ή μεγαλύτερων ομάδων.

Η πρώτη σειρά σεμιναρίων ηγεσίας του Women On Top “Leading to the top” θα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές:


  • Συνεργασία, διαπραγμάτευση και εμπιστοσύνη

  • Ηγεσία και διαχείριση της αλλαγής

  • Προσωπική ανάπτυξη και ενδυνάμωση

  • Σχεδιασμός καριέρας και επαγγελματικής εξέλιξης

  • Συναισθηματική νοημοσύνη και ηγεσία

  • Δημιουργία και διαχείριση ομάδων υψηλών επιδόσεων


Οι συμμετέχουσες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα ή περισσότερα μεμονωμένα σεμινάρια ή να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη σειρά του τριημέρου, για μια σε βάθος, ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης, που θα τους εξασφαλίσει και την αντίστοιχη βεβαίωση συμμετοχής στη σειρά των εργαστηρίων.

Τα σεμινάρια της 29/5 θα πραγματοποιηθούν από την προσκεκλημένη του KAS Eva Eulenstein, Expert Talent & Leadership Programs, Co-Active Coach, ενώ τα σεμινάρια των δύο πρώτων ημερών θα πραγματοποιηθούν από καταξιωμένα στελέχη και coaches της ελληνικής αγοράς.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των workshops του Leading to the top έχει ως εξής:


Δευτέρα 27/5

10.00-12.00

Πώς ανακαλύπτω και χτίζω μια ισχυρή ηγετική ταυτότητα | Άννα Μαρία Χρονοπούλου, Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού & Επικοινωνίας, Executive, Personal & Team Coach, ειδικευμένη στο Career & Business Coaching

12.30-14.30

7 mental shifts: ηγεσία, μία διαδικασία προσωπικής μεταμόρφωσης | Αριάδνη Λαδά, Leadership & Transformation coach


Τρίτη 28/5

10.00-12.00

The Leadership game: Συνεργασία, διαπραγμάτευση και εμπιστοσύνη | Γεράσιμος Κουβαράς, Γενικός Διευθυντής Action Aid Hellas

12.30-14.30

Leading organisations, leading change: Ηγεσία και διαχείριση της αλλαγής | Γεράσιμος Κουβαράς, Γενικός Διευθυντής Action Aid Hellas


Τετάρτη 29/5

10.00-12.00

Emotional intelligence for leaders | Eva Eulenstein, Expert Talent & Leadership Programs, Co-Active Coach

12.30-14.30

Building high-performance teams | Eva Eulenstein, Expert Talent & Leadership Programs, Co-Active Coach


[Τα εργαστήρια της Τετάρτης θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά]Πληροφορίες

Πότε: 27, 28 και 29/5, 10.00-12.00 και 12.30-14.30

Πού: Στο χώρο του HIGGS, Βίκτωρος Ουγκώ 15, Αθήνα


Το Women On Top προσφέρει, κατόπιν συνεννόησης, δυνατότητα φύλαξης για παιδιά των οποίων οι μητέρες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια. Περισσότερες πληροφορίες στο info@womenontop.gr.


* Με την αγορά οποιουδήποτε εισιτηρίου για την εκδήλωση, δηλώνετε ότι αποδέχεστε το Women On Top να κρατήσει με ασφάλεια, για 3 χρόνια, στα αρχεία μας μόνο τα απαραίτητα στοιχεία που θα μοιραστείτε μαζί μας, για να σας ενημερώνουμε σχετικά με τις δράσεις του WoT και με τις πρωτοβουλίες του στις οποίες συμμετέχετε. Θα σας παρέχουμε πρόσβαση σε αυτά και δυνατότητα απόσυρσής τους όποια στιγμή το θελήσετε. Για την αποθήκευση και τη διαχείρισή τους θα χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες της Google Inc., του The Rocket Science Group (Mailchimp) και της Eventbrite. Aπό την εκδήλωση ενδέχεται να προκύψει οπτικοακουστικό υλικό και αυτό να χρησιμοποιηθεί σε αναρτήσεις στα social media ή/και σε άλλες ενημερωτικές πλατφόρμες του Women On Top ή/και των συνδιοργανωτών και χορηγών/υποστηρικτών της εκδήλωσης. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να εμφανίζεστε στο υλικό αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά πριν από την έναρξη της εκδήλωσης στο info@womenontop.gr.

Share with friends

Date and Time

Location

HIGGS

15 Viktoros Ougko

104 37 Athina

Greece

View Map

Save This Event

Event Saved