Free

Kickstart weekend Enschede 22-23 september 2017

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Evangelische Gemeente Enschede

Heidestraat 9

7513 ZM Enschede

Netherlands

View Map

Event description

Description

KICKSTART

Je zult worden getraind en geactiveerd om in geloof uit te stappen: de zieken te genezen, het evangelie te prediken, om te dopen in water en in de Heilige Geest en om discipelen te maken. Je krijgt goed onderbouwd bijbels onderwijs en je leert dit zelf in praktijk te brengen door in kleine groepen de straat op te gaan, waarbij een ervaren trainer met je mee gaat om je een kickstart te geven.

Dit kickstart weekend wordt gegeven door het team van De Laatste Reformatie Nederland.

Tip: bekijk voor je komst onze gratis documentaire: The Last Reformation - The Beginning

In Handelingen lezen we dat God gewone mensen gebruikt om buitengewone dingen te doen. De eerste gemeente groeide snel en gelovigen waren vol van de Heilige Geest. De discipelen predikten, genazen, dreven demonen uit en doopten mensen in water en in de Heilige Geest. De apostel Paulus benadrukt het belang van het handelen in (bovennatuurlijke) macht: "De boodschap die ik verkondigde overtuigde niet door wijsheid, maar bewees zich door de kracht van de Geest, want uw geloof moest niet op menselijke wijsheid steunen, maar op de kracht van God ". '(1 Kor. 2: 4-5, NBV). Dit was toen het normale leven voor een discipel van Jezus Christus. Is deze manier van leven ook voor vandaag? Zijn wij als discipelen van Jezus nog steeds uitgeroepen tot dezelfde "Handelingen" te doen?Ja!

PROGRAMMA

Ons seminar is een praktische opleiding van 2 dagen (vrijdag en de zaterdag) over discipelschap en bestaat uit diverse belangrijke onderwerpen over discipelschap. Onderdeel van het programma is ook dat we op vrijdagmiddag en zaterdagmiddag de straat op gaan om zieken te genezen en het evangelie te verkondigen, onder toezicht van teamleden van "De Laatste Reformatie". De 3e dag (zondag) zijn wij als gast aanwezig in de Evangelische Gemeente Enschede, waar na de dienst tijd en ruimte is voor koffie, thee, bemoediging, gebed en om te netwerken.

U kunt per dag de tickets reserveren in het reserveringssysteem . Wil je 2 dagen het seminar bijwonen dan reserveer je dus 2 tickets voor vrijdag en zaterdag. De dienst op zondag is een open dienst. Hiervoor hoeft u geen ticket te reserveren.

Het programma is als volgt:

vrijdag

10:00 uur: Onderwijs

12:30 uur: Lunch (niet inbegrepen)

13.30 uur: Straatevangelie

18.00 uur: Diner (niet inbegrepen)

19.00 uur: Getuigenissen, onderwijs en gebed

zaterdag

10:00 uur: Onderwijs

12:30 uur: Lunch (niet inbegrepen)

14:00 uur: Doop (open water "Het Rutbeek") en straatevangelie

18:00 uur: Diner (niet inbegrepen)

19:00 uur: Onderwijs, getuigenissen en gebed

Zondag

10:00 uur: Dienst binnen de Evangelische Gemeente Enschede

12:30 uur: Afsluiting

Lunch / diner

Lunch en diner zijn niet inbegrepen. Voor lunch en diner verwijzen wij u graag naar diverse horecagelegenheden en supermarkten in de directe omgeving. Natuurlijk bent u vrij om zelf uw eten mee te nemen!

Verhinderd?

Mocht u zich hebben aangemeld maar onverhoopt toch verhinderd zijn, wilt u dit dan zsm doorgeven? We hebben beperkte ruimte beschikbaar en willen graag uw plaats aan iemand anders geven.

LET OP!: DEZE KICKSTART WORDT NIET GEHOUDEN BIJ DE KROEZE DANNE, MAAR BIJ DE EVANGELISHE GEMEENTE ENSCHEDE

Slaapplaatsen: helaas kunnen we niet voorzien in slaapplaatsen.

Heb je vragen? Stuur ons een email: kickstartnederland@gmail.com


Share with friends

Date and Time

Location

Evangelische Gemeente Enschede

Heidestraat 9

7513 ZM Enschede

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved