Превърни CV-то си в билет за мечтаната работа

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

CoShare Hive

Simeonovsko shose 104

Sofia

Bulgaria

View Map

Event description

Description

Перфектното CV направи,
билет за мечтаната работа си осигури.
Въпроси задай, впечатления сподели,
от извора на знанията почерпи.
Креативността си отключи
за забава и игри се приготви.
19 часа в Кошер бъди,
конкурентно предимство спечели.

Един от основните проблеми при намиране на работа, стаж или практика е да достигнем до интервю и да предстваим себе си, уменията си и мотивацията си на лист хартия във формат от една страница.

Заедно с професиолналистите от Adecco Bulgaria ще ви запознаем с основните правила за създаването на CV. Основен лекто на събитието ще бъде Десислава Василева-Recruitment Manager в Adecco България, а за практическата част ще й помага Даниела Иванова-Talent Sourcing Specialist.

Adecco е една от компаниите в листата на Global Fortune 500 и е световния лидер в предлагането на услуги в областта на човешките ресурси. Adecco Group свързва над 500,000 сътрудници с клиенти всеки ден чрез своята мрежа с над 6,600 офиси посредством 34,000 служители, в повече от 60 страни и територии по света.

На пазара в България, Adecco предоставя цялостни аутсорсинг решения в областта на ИТ и бизнес поддръжката, подбора на персонал, кратковременни решения за набавяне на работна сила. Ние извършваме подбор за най-добрите фирми в различни пазарни сектори, както и за нашите собствени проекти.

Събитието е насочено към студенти, които те първа ще се сблъскват с писането на автобиографии и мотивационни писма.
Също и за всеки, който мисли, че знае как да напише CV-тo си, но “някак си” не му се обаждат за интервю и пуска CV-тa за всички възможни готини позиции или стажове.
Общо взето, ако искате да се научите да пишете CV, което продава и или да проверите дали вашето е такова, то мястото е CoShare Hive на 15 Ноември от 19:00 часа.

Важно!
Ако искате да превърнем заедно CV-то ви в билет за интервю , не забравяйте да донесете копие от него на срещата и да го изпратите на info@unwe.biz

Date and Time

Location

CoShare Hive

Simeonovsko shose 104

Sofia

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved