€14.05

CTA Wijkentour: Show Comedyhuis Club

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Kargadoor

Oudegracht 36

3511 AP Utrecht

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Wijkentour Comedy Talent Award trekt Utrecht in op zoek naar stand-up comedytalenten in Zuilen, Kanaleneiland en Oudwijk

Nieuw Utrechts stand-up comedytalent ontdekken, daar draait het om bij de Comedy Talent Award Wijkentour die in april en mei de buitenwijken van Utrecht intrekt op zoek naar de beste grappenmakers van de Domstad. Daarom worden er op 28 april, 6 mei, 11 mei en 6 juni vier dagen met gratis workshops en shows georganiseerd in onder andere Zuilen, Oudwijk en Kanaleneiland. De Comedy Talent Award en daarbijhorende wijkentour worden georganiseerd door het Utrecht International Comedy Festival. Op zaterdag 6 mei strijkt de CTA Wijkentour neer in Podium Oost voor een comedyworkshop (gratis) én show (12,50 euro).Een kaartje voor de show koop je hieronder.

Bij de show van de Comedy Talent Award Wijkentour spelen de beste deelnemers van de Comedy Talent Award. Op deze manier doen deze talentvolle jonge comedians ervaring op terwijl ze het publiek een geweldige avond bezorgen. Elke show staat onder leiding van een Master of Ceremonies die alles in goede banen leidt en wordt ook nog eens voorzien van een optreden van een ervaren comedian van bijvoorbeeld het Comedyhuis in Utrecht. Gegarandeerd lachen dus!

Een kaartje voor de show koop je hieronder. Like dan meteen de even de event-pagina op Facebook zodat er zoveel mogelijk mensen komen!

WORKSHOPS
Tijdens de gratis workshops gaan jongeren uit de wijk die zich hebben opgegeven samen met de finalisten van de Comedy Talent Award (de grootste stand-up comedyprijs van Nederland) werken aan grappen. En dat beloven leerzame, maar vooral erg leuke middagen te worden. Onder begeleiding van de ervaren comedians van het Comedyhuis leren de deelnemers hoe een goede grap werkt en krijgen ze uitleg over de beste manier om op het podium het dak eraf te knallen. De meest talentvolle jongeren uit de wijk mogen ‘s avonds het podium opklimmen om hun grappen voor een echt publiek te vertellen. Zo hopen het UICF en het Comedyhuis ervoor te zorgen dat jongeren die anders nooit het podium hadden beklommen hun eerste stappen gaan zetten om de volgende Najib, Anuar, of Jan-Jaap te worden.

Comedy Talent Award Wijkentour in Zimihc Zuilen, Podium Oost, Cultuurhuis Kanaleneiland met workshops comedy en shows

Share with friends

Date and Time

Location

De Kargadoor

Oudegracht 36

3511 AP Utrecht

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved