Free

Δωρεάν εισαγωγική συνάντηση για την Κλασσική μέθοδο Buteyko - Στα Ελληνικά.

Event Information

Share this event

Date and Time

Event description
Μια αφανής παράμετρος της φυσιολογίας, που αν εκπαιδευτούμε και την φέρουμε στα φυσιολογικά, όλες οι χρόνιες παθήσεις αντιστρέφονται!

About this Event

Γενικές Πληροφορίες:

Θα χαρούμε πολύ να είσαι μαζί μας στο Διαδικτυακό Σεμινάριο στα Ελληνικά με την ιατρό και εκπαιδευόμενη (fascilitator) της ομάδας Learn Buteyko, Ειρήνη Δημητρίου και την Martha Roe, εκπαιδεύτρια της ομάδας Learn Buteyko. Θα είναι και οι δυο διαθέσιμες για να απαντήσουν τις ερωτήσεις σου σχετικά με την προσέγγιση του Buteyko για την ρύθμιση κι αντιστροφή των συμπτωμάτων των χρόνιων ασθενειών που σε απασχολούν.

Οι εκπαιδευτές της ομάδας Learn Buteyko:

Η Martha Roe εκπαιδεύτηκε από τον έμπειρο εκπαιδευτή (Senior Practitioner) Christopher Drake. Το 2007 για μια ολόκληρη χρονιά η Martha εκπαιδεύτηκε υπό την καθοδήγηση του Christopher και κατάφερε να αντιστρέψει το σοβαρό σύνδρομο χρόνιας κόπωσης από το οποίο έπασχε. Το 2008 ο Christopher προσκάλεσε την Martha να αρχίσει την διαδικασία του να γίνει εκπαιδεύτρια της μεθόδου κι εκείνη από τότε έχει κάνει γνωστή κι έχει διδάξει την μέθοδο, υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Christopher, σε χιλιάδες μαθητές της ομάδας Learn Buteyko.

Ο καθηγητής Βuteyko αντιστρέφει τις χρόνιες παθήσεις:

Η Ειρήνη Δημητρίου θα περιγράψει στα ελληνικά το πως η εξάσκησή της στην κλασσική μέθοδο Buteyko άλλαξε την υγεία της και θα σε εισάγει στην εργασία του Ρώσου καθηγητή ιατρικής Prof. K.P.Buteyko ο οποίος ανακάλυψε την ριζική αιτιολογία των χρόνιων ασθενειών.

Ανέπτυξε μια προσέγγιση χωρίς φάρμακα για να κάνει φυσιολογική την αναπνοή προκειμένου να ανακουφίσει τα συμπτώματα και να αντιστρέψει την βασική αιτία παραπάνω από 200 ασθενειών. Κάποιες από αυτές τις χρόνιες ασθένειες είναι: άσθμα, αλλεργίες, αγχώδης διαταραχή, διαβήτης, υπέρταση, κατάθλιψη, χρόνια κόπωση, ημικρανίες, στρες, καρδιαγγειακές, πεπτικές, ορμονικές, αναπνευστικές παθήσεις, ασθένειες του νευρικού συστήματος, διαταραχές του ύπνου και παχυσαρκία.

Η Κλασσική Μέθοδος Buteyko έρχεται στη Δύση:

Ο Christopher Drake ήταν ο πρώτος εκπαιδευτής της "Δύσης" που έλαβε πιστοποιημένο δίπλωμα από τον καθηγητή Buteyko, όντας υπό την καθοδήγηση του δασκάλου του Alexander Stalmatsky. Το 1991 έγινε συνυδριτής της πρώτης πιστοποιημένης κλινικής Βuteyko στη "Δύση" στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και συμμετείχε στις εκδόσεις των πρώτων κλινικών δοκιμών της μεθόδου. Εισήγαγε την μέθοδο Buteyko στη Βρετανία το 1996 κι εκεί τα αποτελέσματά της έτυχαν μεγάλης δημοσιότητας. Δίδαξε πάνω από 20.000 άτομα στην Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Τον Ιανουάριο του 2013 ο Christopher δημιούργησε την διαδικτυακή υπηρεσία Learn Buteyko Online ώστε να προωθήσει και να προσφέρει την κλασσική μέθοδο Buteyko σε μαθητές από όλο τον κόσμο. Ο ίδιος διδάσκει την Ανωτέρα εκπαίδευση της μεθόδου κι ασχολείται ιδιαίτερα με σοβαρές περιπτώσεις.

Ερωτήσεις στους εκπαιδευτές:

Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις στη Μartha σχετικά με το πώς η ρύθμιση της αναπνοής

αντιστρέφει πάνω από 200 συμπτώματα των χρόνιων ασθενειών.

Εισιτήρια:

Τα εισιτήρια είναι δωρεάν.

Κάντε κράτηση έγκαιρα

και θα λάβετε πριν την συνάντηση τις λεπτομέρειες και τον κωδικό για να συνδεθείτε.

Σε παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας

Για όποια απορία μπορεί να έχεις.

Ειρήνη Δημητρίου MD

Learn Buteyko Team

Martha Roe

Buteyko Practitioner Cert.B.M., I.A.O.B.P

Η Ειρήνη Δημητρίου εργάζεται στην Αθήνα ως ολιστική ιατρός κι είναι μητέρα τριών παιδιών.

Η μέθοδος Buteyko αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της θεραπευτικής της προσέγγισης.

Ένα όραμά της είναι να κάνει γνωστή την αξία και τη δύναμη της ρύθμισης της αναπνοής με την μέθοδο Buteyko για την υγεία παιδιών και ενηλίκων.

Share with friends

Date and Time

Save This Event

Event Saved