€209.83

Busy Season Trial 2020 - Voor vrouwelijke accountants

Event description

Description

Gefeliciteerd!

De eerste stap naar een Busy Season Lifestyle is gezet. Supertof dat je kiest voor Busy Season Trial van De Hartslag!

Ik zal mezelf even voorstellen: mijn naam is Samantha. Ik ben een High Performance Coach en getrouwd met een accountant met een eigen praktijk. Ik help graag vrouwen zoals jou omdat ik daar energie van krijg dus LET'S GET BUSY! Het doel van dit traject is dat je kennis maakt met de Busy Season Lifestyle. Door deze lifestyle word je stressbestendiger en fysiek en mentaal weerbaarder. Zo weerbaar dat je topprestaties kunt leveren!

Kies een dag en tijd uit waarop jij de Bodycheck en de Stress Release Training wil doen. Dit neemt in totaal 60 minuten in beslag. Aan het einde van de Bodycheck prikken we samen een datum voor de Fatburn & Shape Training. Het is de bedoeling dat beide trainingen binnen 14 dagen plaats vinden voor het beste resultaat.


Programma

1 Intake (digitaal)

1 Bodycheck (op locatie 15 min.)

1 Stress Release Training (op locatie 45 min.)

1 Fatburn & Shape Training (op locatie 45 min.)

1 Voedingsadvies (digitaal)

1 Sportmaaltijd-to-go

1 Conclusie (digitaal)


Werkwijze

Nadat je betaling is voldaan krijg je per e-mail intakeformulieren toegestuurd die je invult. Daarmee leer ik je alvast een klein beetje kennen en weet ik waarmee ik rekening moet houden. Denk bijvoorbeeld aan blessures, (voedsel)allergieën of een zwangerschap.

Voordat we beginnen met de Stress Release Training krijg je een Bodycheck. Dit houdt in dat ik je weeg, je vetpercentage meet en de omtrek van je buik, taille, heupen, benen en armen registreer. Op basis van de waarden van de Bodycheck en je doel, stel ik een voedingsadvies en een training samen voor jouw Busy Season Trial.


Locatie

De Bodycheck, de Stress Release Training en de Fatburn & Shape Training vinden plaats op de afgesproken locatie (sportschool of kantoor) of in de buitenlucht.


Kledingvoorschrift

Tijdens de trainingen is sportkleding en sportschoeisel (voor indoor gebruik) vereist. Neem ook een handdoek en een flesje water mee.


Betaling

Bij aankoop van de Busy Season Trial dient het bedrag van € 209,83 te worden voldaan via Ideal. Dit bedrag is inclusief 21% B.T.W. en fee voor de host van de ticketverkoop (Eventbrite). Na betaling ontvang je per mail een factuur waarop het totaalbedrag gespecificeerd is.


Contact

Voor vragen kun je me altijd benaderen via info@dehartslag.nl of 06-28.46.03.20


Tot snel,

Samantha

Share with friends

Save This Event

Event Saved