BSides Berlin

Actions Panel

BSides Berlin

BSides Berlin is a community-driven information security conference and community.

When and where

Date and time

Location

c-base Rungestraße 20 10179 Berlin Germany

Map and directions

How to get there

Refund Policy

About this event

After hosting BSides Berlin online last year, we are excited to offer a hybrid event in 2022 with both in-person and virtual tickets available.

(We are charging a nominal ticket fee to cover our costs but we do have a limited number of free tickets available for those who are unable to pay. Simply complete this form with your details to apply.)

Register now and join us for a day of single-track Security talks.

Our tentative schedule is below:

- 10:00 – 10:30 Welcome Words & Opening Keynote

- 10:35 – 11:25 Talk 1 (long 50 min)

- 11:30 – 11:50 Talk 2 (short 20 min)

- 11:55 – 12:15 Talk 3 (short 20 min)

- 12:20 – 13:10 Talk 4 (long 50 min)

- 13:15 - 13:30 Lightning Talks (3x5 min)

- 13:30 – 14:30 Discussions & Lunch Break

- 14:30 – 14:50 Talk 5 (short 20 min)

- 14:55 – 15:15 Talk 6 (short 20 min)

- 15:20 – 16:10 Talk 7 (long 50 min)

- 16:10 – 16:30 Discussions & Coffee Break

- 16:30 – 17:00 Talk 8 - Closing Keynote

Keep up to date with the latest information by following us on Twitter: @SidesBer. For an insight into the kind of talks you can expect, you can access our YouTube channel where we have uploaded all of the talks from last year.

Interested in delivering a talk? Our Call for Papers is open until 16 October.

Interested in sponsoring our event? Send an email to event@gophercon.eu