BOOSTA!
SEK1,243.75 – SEK1,562.50
BOOSTA!

Event Information

Share this event
Date and Time
Location
Location

PARK49

Parkgatan 49

Gothenburg, Sweden

View Map

Event description

Description

Vi vill Boosta dig till att få energi, kraft och nya idéer om hur du kan vara ditt bästa jag!

Vi vill bjuda dig på en tempofylld heldag fyllt med möten och inspirerade personer på vår talarscen. När du lämnar Boosta!-eventet ska du känna dig mer boostad, energifylld och peppad än när du kom.

Vi samlar ett 12-tal inspirerande personer från näringslivet och akademi. Dessa personer är var och en inbjuden för att de är bra på att inspirera andra och ge nycklar till att bli sitt bästa jag. Det spelar ingen roll om vem du är - är du nyfiken, vill bli boostad, boosta andra och få med dig en hel del till verktygslådan så är det här mötesplatsen för dig.

Dagen kommer vara fartfylld där våra inspiratörer med sina korta 10-minuters anföranden blandas med aktiva pauser där du träffar andra deltagare och våra talare.

Det här kommer vi att fokusera på

Oavsett vilket företag som du arbetar i så behöver företaget hantera både långsiktiga och kortsiktiga mål och frågeställningar. De mer långsiktiga ambitionerna formuleras i visioner, för att nå visionerna behöver vi strategier och för att konkret hantera hur vi ska genomföra våra strategier behöver vi taktik och till sist så omvandlas vi taktiken till aktiviteter som vi på operativ nivå genomför varje dag.

För att ett företag ska kunna vara livskraftigt så behöver vi människor, dessa människor behöver utveckla, förstå och arbeta med affärsmodeller som gör att företaget blir hållbart, vi behöver sälja det vi erbjuder våra kunder och mäta hur bra eller mindre bra det går för att kunna utveckla och förbättra. Våra talare kommer i sina anföranden ge dig olika dimensioner av dessa fokusområden.

Gör oss sällskap på BOOSTA!

Vi kommer efter hand att presentera våra talare här på hemsidan. Skicka gärna din intresseanmälan till oss så uppdaterar vi dig så snart vi har något nytt kring Boosta-dagen.

I deltagaravgiften så ingår deltagande på Boosta!-dagen 10 oktober 2016, lunch och energifyllda fikapauser. Missa inte vår Early Bird rabatt på 20 % fram till och med 30 juni 2016.

Varmt välkommen önskar Boosta-teamet


Share with friends
Date and Time
Location

PARK49

Parkgatan 49

Gothenburg, Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved