Sales Ended

Battle4Split FIFA 18

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Mall of Split

93 ulica Josipa Jovića

21000 Split

Croatia

View Map

Event description

Description

Battle4Split FIFA 18 je turnir rezerviran za najpopularniju digitalnu inačicu nogometa FIFA18 koji će se održati u trgovačkom centru Mall of Split. FIFA 18 natjecanje nema kvalifikacije, već će prijave za završnicu biti otvorene mjesec dana uoči turnira na web stranici. Natjecanje je otvoreno i besplatno za sve ljubitelje ove nogometne igre te što prije rezervirajte svoju ulaznicu na ovaj turnir :D

Osim natjecateljskog dijela turnira, za sve posjetitelje će biti organiziran besplatni zabavni sadržaj u sklopu Party zone. Riječ je o posebnom, casual dijelu događaja, gdje će svi zainteresirani cjelodnevno imati priliku družiti se i gejmati u opuštenoj atmosferi.

Zahvaljujući Splitsko-dalmatinskoj županiji koja je prepoznala eSport kao moderni sportsko-zabavni sadržaj te želi pridonijeti razvoju istog u lokalnoj zajednici, u sklopu manifestacije će se održati i humanitarno FIFA 18 natjecanje ICT4KIDS. U trgovačkom centru Mall of Split, 27. svibnja, lokalne tvrtke će se boriti s ciljem prikupljanja sredstava za socijalno ugroženu djecu. Sva kotizacija u obliku donacije će biti donirana Dječjem domu Maestral u svrhu kupovine kombi vozila za prijevoz djece do škole. Pozvane su sve tvrtke iz područja IT, gaming i komunikacijske industrije da svojim sudjelovanjem podrže ovu akciju. Tvrtke svoje igrače mogu prijaviti putem poveznice https://goo.gl/BdaWfn.

Date and Time

Location

Mall of Split

93 ulica Josipa Jovića

21000 Split

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved