Free

Как пречистваме водите

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

MOVE.BG

ул.Сердика 20

ул.Сердика 20

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Event description
Как пречистваме водите

About this Event

Боклуци и отрови в реките , езерата и моретата- виждали сте шокиращите снимки , нали?!Опазването на водите чисти е едно най- големите предизвикателства на съвременния свят. С дейността си хората застрашиха водните екосистеми и своето здраве и живот. Сега спешно трябва да инвестират , за да се справят с последиците.

Както много от нас пречистват допълнително водата , която пият ,чрез специални филтри и домашни приспособления, така и учените – новатори търсят глобални екологични решения за спасение на ценния воден ресурс .

За тях ще говорим в специалната ни дискусия посветена на проблемите с водното замърсяване и съвременните начини за пречистване на водата.

Каним ви на 27-ми февруари от 18:30 часа в Къщата на MOVE.BG, за да чуете мнението на учени, бизнес и журналисти и заедно да потърсим работещите решения.

Темата за водата е част от едногодишен проект. През 2020 година в MOVE.BG ще съсредоточим енергията си върху търсенето и подкрепата на решения за устойчиво развитие. Целта ни е да засилим експертния дебат, да включим колкото се може по-голяма част от обществото в него и да дадем територия и подкрепа за иновативни решения. Водата, храната и въздухът са във фокуса на нашата работа.

Отваряме нашата платформа за този световен разговор, защото знаем, че в България се раждат иновативни решения, които трябва да бъдат подкрепени, за да бъдем зелени и богати.

Share with friends

Date and Time

Location

MOVE.BG

ул.Сердика 20

ул.Сердика 20

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved