Free

Умения на бъдещето

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

ул. „Алабин“ 58

58 улица „Алабин“

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Event description

Description

Хей, хей! Време е да отделиш малко време за себе си!

Искаш да вървиш една стъпка пред другите, да се гмурнеш в нещо ново, да бъдеш различния и можещия? Дай ни само едно събитие време! Посочвайки конкретни методи и умения, които стават все по-търсени и необходими в забързаното ежедневие, нашите готини лектори определено могат да ти покажат как да вървиш напред и да влагаш времето си в това, което наистина си заслужава. Гарантираме, че ще се прибереш вкъщи пълен с идеи върху какво да се фокусираш и как да работиш, за да бъдеш по-продуктивен и ефективен.

Няма значение какво учиш или какви са твоите професионални занимания. Натисни Interested или Going и очаквай повече информация за това, което те очаква, и блиц интервю с Мишо и Боби.

Михаил Стефанов създава платформата Мини машини и дава възможност на младежите да учат по един по-различен, увлекателен и интересен начин неща, които не ни преподават в училище.

Борис Георгиев е в класацията 30 под 30 на списание Forbes и част от екипа на Out2Bound – първата българска компания, действаща като изнесен екип продажби и с този подход само за две години вече прави експанзия на дейността си на международно равнище.

Share with friends

Date and Time

Location

ул. „Алабин“ 58

58 улица „Алабин“

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved