Предприемач или наемник? Градски митове и легенди за двата пътя.
Free
Предприемач или наемник? Градски митове и легенди за двата пътя.

Предприемач или наемник? Градски митове и легенди за двата пътя.

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

MOVE.BG Office & Coworking Space

20 ulitsa "Serdika"

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Скъпи приятели,

Очакваме ви на второто ни събитие, на което нашият гост-лектор, Александър Петков, ще ни разкаже повече за това каква е разликата между това да бъдеш предприемач и наемен служител.

Очакваме Ви в четвъртък!


КОЙ?

Александър Петков, или просто Алекс, е млад български мечтател, който умело съчетава две жизнено важни за него неща - бизнесът и приключенията.

#Бизнес - това е способността да случваш идеи, да променяш средата, да създаваш стойност и всичко това, докато се забавляваш, експериментираш и може би най-важното - развиваш себе си и околните.

#Приключения - тук говорим не за еднократно забавление, а за начин на живот - това да предизвикваш себе си, да излизаш от зоната си на комфорт и да се изправяш срещу трудностите лице в лице, докато се наслаждаваш на живота.

С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА АЛЕКС?

Алекс винаги е намирал своето място в малки екипи с големи мечти - предприемачески организации, където ключът към успеха е комбинация от непрекъснато учене, поемане на отговорност и бързина на действие.

Накратко за професионалната му реализация до момента:

#Wishio
През 2014 г. създава Wishio - онлайн платформа за подаръци-преживявания. Компанията си поставя скромната цел да промени начина, по който хората правят подаръци, защото вярва, че ние хората сме това, което правим, а не това, което имаме. В рамките на по-малко от две години от една налудничева идея се превръща в екип от десет невероятни човека, стотици щастливи клиенти, хиляди левове дневен оборот, десетки корпоративни клиенти, но най-вече - един разпознаваем и готин бранд, който стои зад истински непреходни ценности.

#FastTrackEurope
През 2013 г. става Маркетинг мениджър на Fast Track Europe - консултантска компания, която предоставя мениджмънт инструменти и обучения на изпълнителни директори и управленски екипи на средни и големи компании в цял свят. Fast Track Europe организира и най-голямото ежегодно мениджмънт събитие в региона - SEE Growth Summit. През 2015 то се проведе в Букурещ в партньорство с Forbes Romania и гост-лектори бяха някои от топ мениджмънт слециалистите в света.

Още за професионалния път на Алекс можете да видите тук: https://bg.linkedin.com/in/alekspetkov

АЛЕКС СПОДЕЛИ ЗА СЕБЕ СИ...

Два любими цитата:

"If you want something in life, reach out and grab it." и "In Wilderness is the Salvation of the World".


--------------------------

Дата: 8 декември, 2016 /четвъртък/
Място: офис на MOVE.BG /ул. Сердика 20/
Начало: 19:30

ПОБЪРЗАЙ И ЗАПАЗИ СВОЕТО МЯСТО СЕГА!

Share with friends

Date and Time

Location

MOVE.BG Office & Coworking Space

20 ulitsa "Serdika"

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved