Red Bull Presents: Yung Nnelg 'Balans' Album Release

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lofi

63 Basisweg

1043 AN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Red Bull Presents: Yung Nnelg 'Balans' Album Release at LOFI in Amsterdam

Over dit evenement

Yung Nnelg spreidt in 2020 zijn vleugels en lanceert in eigen beheer op 31 januari zijn eerste langverwachte album ‘BALANS’, welke op 30 januari tijdens Red Bull presents - Yung Nnelg wordt gepresenteerd. De plaat is de climax van de persoonlijke groei die de artiest de afgelopen jaren doormaakte; hij heeft letterlijk de balans opgemaakt en geeft nu prioriteit zijn eigen creatieve impulsen. Naast de plaat komt hij in 2020 met een theatertour en eigen webserie op de kanalen van Red Bull Music.

De eerste tracks van ‘BALANS’, Niet normaal ft. Ares en 100 Acres ft. Henkie T, werden in 2019 gelanceerd. Het hele album zal op 30 januari tijdens Red Bull presents: Yung Nnelg voor het eerst live ten gehore worden gebracht in LOFI in Amsterdam. Toegang tot dit evenement is vanaf 16 jaar. De minimale leeftijd voor bezoekers van dit evenement is 16 jaar. Onder de 16 jaar is begeleiding door een volwassene verplicht.

Event tijden:

Deuren open: 19:30

Start: 20:30

Er zal voor deze show een gratis bus pendelen tussen station Sloterdijk en LOFI (en terug na afloop van het evenement), tussen 19:15 – 20:15 en 22:30 – 23:30.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Lofi

63 Basisweg

1043 AN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen