ActiveHike Μαιναλο: Γριας Λιθαρι
Έλα σε παραμυθένιο ελατόδασος, με highlight της Γριάς το Λιθάρι, σε μαγευτική εύκολη διαδρομή στα κρυμμένα μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων!
Ετοιμάσου να μπεις σε ένα σκηνικό που μοιάζει βγαλμένο από ταινία φαντασίας: μια μαγική, custom πεζοπορία σχεδιασμένη από τους ACTIVE, ιδανική και για αρχάριους για να νιώσεις τον παλμό του βουνού με την καλύτερη παρέα και το απόλυτο ACTIVE vibe!
✨ Κάνε εικόνα:
🌲 Το Παραμυθένιο Δάσος: Πεζοπόρησε σε πυκνό, σκιερό ελατόδασος κάτω από δέντρα-γίγαντες που κρύβουν τον ουρανό και τοπίο που μοιάζει να έχει σταματήσει στον χρόνο.
🪨 Της Γριάς το Λιθάρι: Ο απόλυτος πρωταγωνιστής μας. Ένας τεράστιος, επιβλητικός μονόλιθος βράχος-μπαλκόνι, κυριολεκτικά ντυμένος με βρύα, αγριολούλουδα και έναν εντυπωσιακό κάθετο κήπο από φτέρες που θα σ’ εντυπωσιάσουν. Ο μύθος λέει ότι μια ηλικιωμένη βοσκοπούλα συνήθιζε να ξαποσταίνει εδώ.
💧 Η Πηγή: Δροσίσου με το κρυστάλλινο νερό που αναβλύζει κυριολεκτικά μέσα από την πέτρα από τη φυσική πηγή στη βάση του βράχου. Αμέτρητοι Αρκάδες ποιμένες μαζί με τα πρόβατα τους ξαποσταίνουν στο σημείο αυτό εδώ και αιώνες, ακόμη και σήμερα!
🏞️Η Θέα: Απόλαυσε mind-blowing, επική θέα σε όλο το δάσος και τις πεδιάδες από το φυσικό μπαλκόνι και ξαπόστασε για να λάβεις την ενέργεια του σημείου.
🗺️ Μονοπάτια Αρκάδων Ποιμένων: Πάτησε σε αυθεντικά περάσματα που χάραξαν γενιές βοσκών για να μετακινούν τα κοπάδια τους και να κινούνται μεταξύ χωριών - στα ιστορικά «Μονοπάτια Αρκάδων Ποιμένων», σε μια 100% δική μας, off-the-radar διαδρομή.
🍽️ Το Φαγητό: Ελεύθερος χρόνος στη γραφική Βυτίνα για… ξέρετε εσείς!…
💗 Ασφάλεια; Check. Όπως πάντα, περπατάς με την ομάδα που διαθέτει 250+ χρόνια αθροιστικής παγκόσμιας outdoor εμπειρίας. Εσύ απλά φέρνεις την καλή σου διάθεση και απολαμβάνεις. 100% peace of mind.
Αν έψαχνες την τέλεια, βατή διαδρομή για να μπεις στον κόσμο της πεζοπορίας ή απλά για χαρείς τη φύση και να κάνεις reset σε μια παραμυθένια πεζοπορία, μόλις τη βρήκες.
Ξέρεις τι να κάνεις.
ℹ️ 𝗤𝘂𝗶𝗰𝗸 𝗜𝗻𝗳𝗼 / 𝗔𝘁-𝗔-𝗚𝗹𝗮𝗻𝗰𝗲
🗓️ Πότε: Κυριακή, 04 Οκτωβρίου
⏰ Ώρα: 06:45
📍 Πού: Ⓜ️ Άγ. Αντώνιος / Περιστέρι 🚌μεταφορά με σύγχρονο πούλμαν
🧭 Προορισμός: Μαίναλο, Πελοπόννησος
🥾Επίπεδο: 3/5 - Εύκολο, κατάλληλο και ιδανικό για αρχάριους
🎟️ Early Bird: Προλαβαίνεις τα περιορισμένα Early Bird εισιτήρια!
🚨Join the vibe! Πρόλαβε θέση!
𝗕𝗲 𝗔𝗱𝘃𝗲𝗻𝘁𝘂𝗿𝗼𝘂𝘀. 𝗘𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗘𝗽𝗶𝗰 𝗠𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀. #𝗦𝗦𝗦𝗛
#ACTIVESundays #BeAdventurous #Active #Hiking #NatureReset #Πεζοπορία #HikingGreece
Good to know
Highlights
- 14 hours 15 minutes
- In person
Refund Policy
Location
Πλατεία Στάσης Μετρό Άγιος Αντώνιος | Περιστέρι | Αθήνα
Ethnarchou Makariou 45
12131 Peristeri
How do you want to get there?
