Gratis

Laat je MKB-merk maximaal groeien

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eindhovenseweg 126

5582 HW Waalre

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Brand Events zijn een initiatief van DeltaZuid. Tijdens ieder Brand Event geven we jou de kans om meer te weten te komen over branding en de verschillende facetten die bij branding komen kijken. Deze editie:


Laat je MKB merk maximaal groeien

Hoe pas je merkbewaking efficiënt toe?


Veel MKB-ondernemers denken dat branding alleen voor grote merken is weggelegd. Of ze zijn zo druk bezig met ondernemen dat ze niet of nauwelijks toekomen aan de marketing- en communicatieactiviteiten die hun product eigenlijk verdient. Tijdens dit DeltaZuid Brand Event laten we je samen met Docufiller zien wat het nut is van brand management en hoe je dit kunt automatiseren.


Programma

15:00 Ontvangst

15:30 DeltaZuid: 'Succesvolle MKB-branding'

16:15 Docufiller: 'Hoe pas je merkbewaking efficiënt toe?'

17:00 Vragen en borrel


DeltaZuid

DeltaZuid geeft een tipje van de sluier van wat merkontwikkeling kan doen voor organisaties. Aan de hand van drie verschillende pijlers wordt er verteld hoe je gestructureerd en procesmatig een sterk merk kunt bouwen dat je imago versterkt en de resultaten van je organisatie naar een hoger niveau helpt. De merkmethodiek van DeltaZuid is speciaal ontwikkeld voor het innovatieve MKB-bedrijf.


Docufiller

Onze vrienden van Docufiller laten je kennis maken met de mogelijkheden van geautomatiseerd huisstijlmiddelen opmaken. Met hun online opmaakprogramma maak je in een handomdraai professionele communicatiemiddelen zoals nieuwsbrieven, social media afbeeldingen, web banners, flyers, folders, posters en visitekaartjes. Welke uiting dan ook. Onbeperkt, voor een vast bedrag per jaar.

Doelgroep

Dit event is bedoeld voor directeur-eigenaren en marketing- en communicatiemedewerkers binnen het MKB.

Overige informatie

Deelname aan het Brand Event is gratis. Aanmelden kan tot 30 mei 2018. Voor vragen over het event, kun je bellen met DeltaZuid: 040 266 15 25





Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Eindhovenseweg 126

5582 HW Waalre

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen