Codidact: Startup Café donderdag 1 juni

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Codidact: Startup Café donderdag 1 juni

Wil je ontdekken of ondernemerschap iets voor jou is of heb je al een startup(idee) en heb je advies nodig? Dan is dit het moment!

Door Codidact & De Gasfabriek

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 1 jun. 2023 19:30 - 21:30 CEST

Locatie

De Gasfabriek, gebouw 6b Zutphenseweg 6b 7418 AJ Deventer Netherlands

Agenda

7:30 PM - 9:30 PM

Codidact: Startup Café donderdag 1 juni


Het Startup Café is er voor iedereen die affiniteit heeft met en/of interesse heeft in ondernemerschap en IT, van studenten tot (startende)ondernemers. Wil je op een laagdrempelige manier ontdekken o...

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Het Startup Café is er voor iedereen die affiniteit heeft met en/of interesse heeft in ondernemerschap en IT, van studenten tot (startende)ondernemers.

Wil je op een laagdrempelige manier ontdekken of ondernemerschap iets voor jou is of heb je al een startup(idee) en heb je advies nodig? Dan is dit het moment. Kom tijdens de Startup Café op een informele en laagdrempelige setting in contact met anderen, wissel ideeën uit en laat je inspireren door andere ondernemers.

Ben je zelf niet in de gelegenheid om te komen, maar ken je mogelijk andere geïnteresseerden? Stuur deze uitnodiging dan gerust door.

Codidact is de startup incubator en het kenniscentrum voor ondernemerschap van De Gasfabriek in Deventer. We bedenken nieuwe bedrijfsplannen, bemensen deze met professionals, we creëren startups en laten startups sneller groeien. Samen bouwen we aan de nieuwe IT startups van de toekomst. Kom werken voor één van onze startups of begin een eigen startup!

Over de organisator

Georganiseerd door
Codidact & De Gasfabriek
De verkoop sluit binnenkort