Introductiedag ontstressen 25 februari Eindhoven

Introductiedag ontstressen 25 februari Eindhoven

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wijkcentrum De Uitwijk

Generaal Pattonlaan 124

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


De LOVE Method is een bijzonder krachtig instrument om gemakkelijk en effectief allerlei vormen van stress weg te nemen en liefdevol te leven met jezelf, met je omgeving en met wat er in je leven gebeurt.

www.thelovemethod.com


We weten dat stress gezondheidsproblemen veroorzaakt en problemen in relaties, in de familie en op het werk. Stress betekent alle soorten irritatie, angst, ontgoocheling, kwaadheid, maar ook eenzaamheid en isolatie.

Neurowetenschappen leren ons dat we enkel in vrede kunnen zijn met onszelf en anderen wanneer de twee helften van onze hersenen samenwerken: dan hebben we een ‘verbonden brein’. Wanneer onze twee hersenhelften niet verbonden zijn is ons brein in stress. Dan werkt ons immuunsysteem niet goed, kunnen we ons moeilijk concentreren en zijn we niet aangenaam voor onszelf en onze omgeving – met alle gevolgen vandien.

Gelukkig is er een manier om dat te voorkomen en om te keren.

De LOVE Method is een unieke manier om allerlei vormen van stress op te heffen door je twee hersenhelften snel weer in verbinding te brengen. Patronen die je leven en je relaties belasten leer je om te zetten in verbindende patronen die jezelf, je gezondheid en je relaties ten goede komen.


Herken je één of enkele van deze gevoelens of situaties?

Slechtgezind zijn, perfectionisme, weinig energie hebben, je onzeker voelen, last hebben van hoofdpijn, je irriteren aan het gedrag van anderen, je eenzaam voelen, een gebrek hebben aan concentratie, moeilijk contact kunnen maken met anderen, bang zijn voor afwijzing, burn out, negatieve ingesteldheid, niet goed functioneren in een moeilijke werksfeer, je niet goed in je vel voelen, op zoek zijn naar een liefdevolle relatie, te veel werk hebben, geen kinderen kunnen krijgen, kampen met geldgebrek, controlefreak zijn, slechte eetgewoonten hebben, moeilijk kunnen samenwerken, last hebben van tijdsdruk, geen werk hebben, denken dat mensen je stom vinden, niet goed kunnen slapen, vaak geblesseerd zijn, dyslexie, vastzitten in een destructieve relatie, slecht zijn in talen of wiskunde, last hebben van je collega’s of van familieleden, vaak pech hebben, ziek zijn, moeilijkheden hebben met je baas, last hebben van faalangst, wel weten wat je wil maar het niet kunnen waarmaken, ...


Klaar voor de oplossing!

Met de LOVE Method ervaar je hoe makkelijk het is om deze problemen blijvend op te lossen. Omdat je met het onderbewuste werkt op een manier die je beide hersenhelften weer in verbinding brengt, geeft de aanpak van de LOVE Method resultaten op korte én lange termijn. Je pakt je problemen zeer effectief aan en je beweegt je in de richting van wat je wél wil in je leven. De LOVE Method gebruiken resulteert dan ook in liefde, gezondheid en overvloed, vrede met jezelf en met anderen.

De LOVE Method is eenvoudig en heel gebruiksvriendelijk. Je bent niet langer afhankelijk van een therapeut die enkel met je bewustzijn werkt en je hoeft niet in pijnlijke herinneringen of trauma’s te graven.

Het gaat makkelijker en sneller dan je zou denken! Waarom? Omdat ons lichaam en ons brein héél veel zelf kan doen. Dat leggen we je graag uit tijdens een gratis introductiedag of op de uitgebreide website die binnenkort online is. Data en plaatsen van de introductiedagen vind je hieronder.


De LOVE Method bestaat uit drie delen:

  • De introductiedag onstressen en het toegankelijke gedeelte op de uitgebreide website met tools voor volledige stresstransformatie, wetenschappelijke onderbouwing en bronnen, voorbeelden uit het dagelijks leven en getuigenissen van werken met de LOVE Method. Zie ook hieronder bij de omschrijving van de introductiedag.
  • De kernmodule, te volgen in één vierdaagse workshop (live of online), zie meer informatie hieronder.
  • De thematisch modules ‘verbindend denken’: tweedaagse workshops (live of online), waarbij de instrumenten van de LOVE Method op verschillende levensdomeinen worden ingezet: gezin, familie, relaties, gezondheid, werk, leerstoornissen, verslaving, trauma’s, business, spiritualiteit, communicatie, hoogsensitiviteit, …


Inhoud introductiedag ontstressen:

  • Wat is stress en wat is stressgedrag?
  • Wat is het verschil tussen een verbonden brein en een brein in stress?
  • ‘Hoe onze geest ons lichaam bestuurt’: bewust en onderbewust
  • Hoe kan je communiceren met het onderbewustzijn? Leer zelf spiertesten!
  • ‘Het ABC van ontstressen’: op een gezonde manier, snel en efficiënt, onafhankelijk van een therapeut

Datum en tijd

Locatie

Wijkcentrum De Uitwijk

Generaal Pattonlaan 124

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen