Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Työelämän muutostrendit ja hyvä IT-työpaikka

Ambientia

Thursday, October 13, 2016 from 4:30 PM to 8:00 PM (EEST)

Työelämän muutostrendit ja hyvä IT-työpaikka

Ticket Information

Type End Quantity
RSVP Ended Free  

Share Työelämän muutostrendit ja hyvä IT-työpaikka

Event Details

Tervetuloa viettämään rentoa iltaa Ambientiaan, yhteen Suomen parhaimmista työpaikoista – yhteistyössä Tivian, Sytykkeen ja Pitkyn kanssa!

Työelämän muutostrendit ja hyvä IT-työpaikka

Järjestämme torstaina 13.10. klo 16.30-20.00 Ambientian Tampereen toimistolla mahdollisuuden kuulla ja vaihtaa näkemyksiä työelämän muutoksista-, trendeistä ja hyvästä IT-työpaikasta. Pääset sparraamaan omaa osaamistasi asiantuntijoiden kanssa ja saat vinkkejä verkostoitumiseen IT- ja softakehitysalalla Pirkanmaalla ja koko Suomessa. Samalla kuulet lisää Ambientiasta työpaikkana ja tutustut Tampereen toimistoomme.

Paikkana Ambientian Tampereen toimisto, Hämeenkatu 18 A,13.10. klo 16:30-20:00. Tarjolla kiinnostavan ohjelman lisäksi pizzaa, olutta ja muuta pientä purtavaa sekä virvokkeita.

Ilmoitathan osallistumisestasi mahdollisimman pian, viimeistään 9.10.2016. Paikkoja rajoitetusti. 

Lämpimästi tervetuloa!


-----

Ambientia rakentaa yhdessä asiakkaidensa kanssa digitaalisia menestystarinoita parhaiden tekijöiden ja työkalujen voimin. Lue lisää Ambientiasta.

TIVIA on valtakunnallinen ja puolueeton tietotekniikka-alalla toimivien yhdistysten yhteistyöjärjestö, jonka tavoitteena on taata IT-osaaminen nyt ja tulevaisuudessa. Lue lisää TIVIASTA.

Sytyke ry kokoaa yhteen suomalaiset ohjelmistokehityksen ammattilaiset liiketoiminnasta teknisiin asiantuntijoihin, joiden jäsenet välittävät toisilleen omien alojensa syvällisintä tietoa ja tuoreimpia trendejä. Lue lisää Sytykkeestä.

Pitky on Pirkanmaalaisten ICT-ihmisten yhdysside ja kohtaamispaikka. Lue lisää Pitkystä.


Have questions about Työelämän muutostrendit ja hyvä IT-työpaikka? Contact Ambientia

When & Where


Ambientia
18 Hämeenkatu
6 krs.
33200 Tampere
Finland

Thursday, October 13, 2016 from 4:30 PM to 8:00 PM (EEST)


  Add to my calendar

Organizer

Ambientia

Ambientia luo palveluja, jotka syntyvät huippuunsa viedystä teknologiasta, mutta lähtevät lentoon vasta, kun teknologia, asiakasymmärrys ja bisnes lyövät menestyksekkäästi kättä. Tehtävämme on digitalisoida asiakkaidemme menestys! 

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.