Työelämän muutostrendit ja hyvä IT-työpaikka

Actions Panel

Työelämän muutostrendit ja hyvä IT-työpaikka

When and where

Date and time

Location

Ambientia 18 Hämeenkatu 6 krs. 33200 Tampere Finland

Map and directions

How to get there

Description

Tervetuloa viettämään rentoa iltaa Ambientiaan, yhteen Suomen parhaimmista työpaikoista – yhteistyössä Tivian, Sytykkeen ja Pitkyn kanssa!

Työelämän muutostrendit ja hyvä IT-työpaikka

Järjestämme torstaina 13.10. klo 16.30-20.00 Ambientian Tampereen toimistolla mahdollisuuden kuulla ja vaihtaa näkemyksiä työelämän muutoksista-, trendeistä ja hyvästä IT-työpaikasta. Pääset sparraamaan omaa osaamistasi asiantuntijoiden kanssa ja saat vinkkejä verkostoitumiseen IT- ja softakehitysalalla Pirkanmaalla ja koko Suomessa. Samalla kuulet lisää Ambientiasta työpaikkana ja tutustut Tampereen toimistoomme.

Paikkana Ambientian Tampereen toimisto, Hämeenkatu 18 A,13.10. klo 16:30-20:00. Tarjolla kiinnostavan ohjelman lisäksi pizzaa, olutta ja muuta pientä purtavaa sekä virvokkeita.

Ilmoitathan osallistumisestasi mahdollisimman pian, viimeistään 9.10.2016. Paikkoja rajoitetusti.

Lämpimästi tervetuloa!


-----

Ambientia rakentaa yhdessä asiakkaidensa kanssa digitaalisia menestystarinoita parhaiden tekijöiden ja työkalujen voimin. Lue lisää Ambientiasta.

TIVIA on valtakunnallinen ja puolueeton tietotekniikka-alalla toimivien yhdistysten yhteistyöjärjestö, jonka tavoitteena on taata IT-osaaminen nyt ja tulevaisuudessa. Lue lisää TIVIASTA.

Sytyke ry kokoaa yhteen suomalaiset ohjelmistokehityksen ammattilaiset liiketoiminnasta teknisiin asiantuntijoihin, joiden jäsenet välittävät toisilleen omien alojensa syvällisintä tietoa ja tuoreimpia trendejä. Lue lisää Sytykkeestä.

Pitky on Pirkanmaalaisten ICT-ihmisten yhdysside ja kohtaamispaikka. Lue lisää Pitkystä.