Sold Out

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Innowork

Strada Tamás Ernő 1

Târgu Mureș

Romania

View Map

Event description

Description

Te așteptăm la Târgu-Mureș pe 12 martie, să povestim despre cum poți demara o afacere cu fonduri europene în regiunea Centru. Vei putea afla ce condiții trebuie îndeplinite pentru a te înscrie în proiect, a participa la cursurile de formare antreprenorială, dar și ce oportunități oferă proiectul și ce fel de afaceri pot fi înființate.

Evenimentul va avea loc la sediul Innowork din Târgu Mureș.

Start-up@CENTRU este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Start Up Plus”.

Proiectul se adresează persoanelor fizice care au domiciliul sau reședința în Regiunea Centru (județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu) și care doresc să înființeze o afacere în această regiune.

În cadrul proiectului vom furniza cursuri de antreprenoriat pentru 396 de persoane (în perioada martie-august 2018) și vom organiza, în perioada septembrie-noiembrie 2018, un concurs de planuri de afaceri în cadrul căruia vom selecta 48 de antreprenori care vor primi finanțare pentru afacerile propuse. Cei 48 de antreprenori vor beneficia de finanțare nerambursabilă de 169.270 lei pentru înființarea și dezvoltarea afacerii și de activități complementare precum stagii de practică în companii cu același domeniu de activitate, consiliere și mentorat.

Date and Time

Location

Innowork

Strada Tamás Ernő 1

Târgu Mureș

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved