Actions and Detail Panel

Sales Ended

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Event description

Description

Vrsta događaja: Team performans

Predviđeno trajanje događaja: 45 minuta

Mjesto događaja: Dvorana 7

Izlagač: Ljerka Sedlan König, Ekonomski fakultet u Osijeku

Suradnici na događaju: Mia Hocenski

Opis događaja: Kroz ovu zabavnu i edukativnu radionicu sudionici će nakon prolaska kroz drugačije iskustvo rada u timovima promišljati o izazovima i prilikama takvog rada kao i o ulogama u timu.

Napomena: Događaj će se izvoditi na engleskom jeziku

Sektor kreativne industrije: Dizajn – modni dizajn, grafički dizajn, dizajn interijera, produkt-dizajn

Programski sadržaj namijenjen je: Svim zainteresiranim posjetiteljima

Životopis:

Doc.dr.sc. Ljerka Sedlan Kőnig, rođena 01. veljače 1962. u Osijeku. Docent je na katedri za Menadžment, organizaciju i poduzetništvo Ekonomskog fakulteta u Osijeku, gdje predaje kolegije Govorenje u javnosti, Poslovno pregovaranje i Komunikacija u prodaji. Predavač je i na London School of Public Relations za kolegije iz poslovne komunikacije. Glavna područja istraživanjasu joj poslovna komunikacija, razvijanje poduzetničkog ponašanja, metodologija poduzetničkog obrazovanja, vještine poslovnog pregovaranja, poučavanje poslovnog pregovaranja, govorničke vještine i odnosi s javnošću.

Životopis suradnika:

Mia Hocenski magistra je engleskog i njemačkog jezik i književnosti te je trenutno zaposlena kao asistentica na Ekonomskom fakultetu koja drži vježbe iz poslovnog engleskog jezika na prvoj godini preddiplomskog studija. Tijekom svoje dugogodišnje glazbene naobrazbe u Vokalnom Ansamblu „Brevis" kao i školovanja na Filozofskom fakultetu u Osijeku proputovala je, dodatno se educirala te radila diljem Europe. Svoje slobodno vrijeme provodi baveći se različitom fizičkom aktivnošću i organiziranjem privatnih putovanja, a hobiji su joj snowboarding, dizajn interijera, crtanje te pravljenje slastica.

Sponzor događaja: Merlon

Date and time

Location

Faculty of Economics, Osijek

7 Trg Ljudevita Gaja

31000 Osijek

Croatia

View Map

Save This Event

Event Saved