Free

Multiple Dates

Junior IOT bus - leerling inloop middag

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Junior IOT bus

Pettemerstraat 15

Achter op evenemententerrein naast Hal25

1823 CW Alkmaar

Netherlands

View Map

Event description

Description

In de afgelopen jaren heeft Junior IOT telkens één groot project van 8 middagen uitgevoerd met de deelnemende scholen in Alkmaar. Dat is iedere keer een groot succes, maar de leerlingen willen méér.

Wekelijkse leerlingen inloopmiddag - volgens je eigen planning

We maken nu nóg meer leerlingprojecten mogelijk met onze wekelijkse leerlingen inloopmiddag. Leerlingen bepalen in goed overleg met de school en met Junior IOT aan welke projecten ze werken. Via de kalender reserveren ze een plekje in de werkplaats *let wel op de dagen op de eventbrite kalender*. Ze zijn daarmee zelf verantwoordelijk voor de planning.

Nieuw: de weken die we nog niet hebben ingeroosterd kunnen er nog in overleg dagen worden gekozen.

Aangesloten scholen

Een aantal scholen in Alkmaar hebben met hun leerlingen afgesproken hoe de leerlingen omgaan met de overige lessen op school, en in welke vorm de projecten bijdragen aan het schoolwerk. Er is overleg met het Murmellius, PCC Lyceum en Jan Arentsz. Vraag op jouw school wat de mogelijkheden zijn!

Reserveren per middag via Eventbrite

op een kalender in eventbrite zijn de dagen aangegeven, afwisselend op de dinsdag- en woensdag middag, en meestal van 12:00 tot 17:00. Leerlingen reserveren zelf de middagen die ze nodig hebben – we gaan er van uit dat ze dit afstemmen met de afspraken die ze op school hebben gemaakt.

Per middag zijn er enkele plekken voor ‘nieuwe leerlingen’, voor wie de junior IOT bus nog nieuw is. Na een paar keer kunnen ze een plek reserveren als ‘gevorderde leerling’.

Lees verder: https://junioriot.nl/inloopmiddag/


Share with friends

Location

Junior IOT bus

Pettemerstraat 15

Achter op evenemententerrein naast Hal25

1823 CW Alkmaar

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved