Gigacon 2016 - Oslo Games Week
NOK230.98 – NOK979.23
Gigacon 2016 - Oslo Games Week

Gigacon 2016 - Oslo Games Week

Event Information

Share this event
Date and Time
Location
Location

Oslo

Oslo, Norway

View Map

Event description

Description

Gigacon er en årlig samling for spillinteresserte og geeks i form av et LAN og gaming festival. Det tredje Gigacon tar sted nær Oslo fra fredag ​​30. september til mandag 3. oktober 2016. En begrenset pulje med Earlybird billetter vil være tilgjengelig fra 8. april klokken 18:00.

I tillegg til å være et stort LAN party og en episk gathering for digital kultur, vil Gigacon gi deltakerne en mulighet til å oppleve:

  • Oslo Games Show - Et storslagent sceneshow som strekker seg over tre dager, fylt til randen med underholdning for gamere og geeks i alle aldre. Artister som Da Tweekaz!

  • GIGALAN Zone ONE & ZERO - Sitt i eksklusive og heftige LAN områder med ekte VIP og gaming stemning - Anbefalt for de mest krevende gamerne, streamerne og e-sport lag. Alle i Zone One & Zero får med goodiebag på kjøpet fylt med stash fra Gigacon og våre GIGALAN partnere!*

  • GigaExpo - Hands-on spilletid på vår showfloor med det nyeste innen spill, underholdning og teknologi. Møt utstillere som Plantronics, HomeNet, House of Nerds, G2A, NESC, Razer og flere!

  • PRIME eSports - Kjemp om heder, ære og premier i Gigacons største og prestisjetunge e-sport turneringer som CS:GO, Hearthstone, League of Legends og Overwatch.

  • Streaming og YouTube - Møt og engasjer deg med noen av de mest profilerte online personlighetene fra Norge og resten av verden.

  • Paneler og Workshops – Lyst å lære å streame, lage cosplay, utvikle spill eller produsere musikk? Da har du kommet til riktig sted.

  • Merch Store – Eksklusiv offisiell merchandise som fåes kun på arrangementet med alt fra Gigacon til gaming, film og serier.

  • Pop Kultur Sonen - Vårt nyeste område med en Cosplay Village, Indie Valley, Arcade, Retro-område, Minecraft, konsoller...

  • ...og mye mer!

Se mer på våre webside for alt av informasjon - http://gigacon.no

*Goodiebag innholdet annonseres ved en senere anledning og kan være alt fra t-skjorte til keychains, plakater, swag og in-game items.

Share with friends
Date and Time
Location

Oslo

Oslo, Norway

View Map

Save This Event

Event Saved