Free

Facebook Masterclass: Video og visuel kommunikation

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Bureaubiz

Gammel Kongevej 3E, 4. sal

1610 København V

Denmark

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Videoer bliver delt og set på Facebook mere end nogensinde før. Brugen af video er ganske enkelt eksploderet. Så hvis du planlægger at tilføje videoindhold til din marketingplan, er Facebook den perfekte platform. Men hvordan implementerer du video i dine Facebook-kampagner og annoncer? Det kan du blive klogere på, når Bureaubiz og Facebook inviterer dig til Masterclass om video og visuel kommunikation 9. november.

Alle elsker visuelt indhold. Video tiltrækker langt mere opmærksomhed end billede og tekst, og så fastholder det din modtagers opmærksomhed.

Derfor er video er et fantastisk format til digital markedsføring uanset om du skal booste salg eller kampagner, brande din virksomhed eller lave undervisningsmateriale. Og så gør video gør din kommunikation mere fængende og personlig, fordi den bygger på fællesskaber og dialog. Facebooks egne undersøgelser viser, at videoer har 2,9 gange større sandsynlighed for at skabe en følelse af at være forbundet til venner og familie end fx tekst.

MØD

Daniel Käfer, Facebooks landechef i Danmark
Daniel deler ud af sine bedste tips til videomarkedsføring på Facebook og fortæller om de stærkeste strategier for at styrke virksomheders branding og salg på Facebook – blandt andet hvilke kreative elementer, der fungerer bedst på den mobile platform, og hvordan man sikrer at nå den relevante målgruppe og den ønskede interaktion. Kom og mød Daniel, og bliv klogere på, hvordan du får mest muligt ud af dine kampagner på Facebook.

Telia
Den seneste kampagne i Danmark er produceret både til online, TV og biografer og består af en række kortfilm. Hør Telia fortælle historien om, hvordan deres videoer klarede sig over alle forventninger på Facebook og opnåede resultater, der er tre gange højere end normalt. Kampagnen er nomineret til The True Award i fem kategorier, blandt andet ’Bedste filmkampagne’.

Share with friends

Date and Time

Location

Bureaubiz

Gammel Kongevej 3E, 4. sal

1610 København V

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved