Skip Main Navigation
Page Content

Vlad a fondat in 2004 Add Value Serv, companie specializata in evaluarea si dezvoltarea personala, a planului de cariera, in training si coaching. Are peste 15 ani de experienta in marketing si vanzari in domeniul medical si farmaceutic pentru companii precum Jouvenal/Pfizer, Richter Gedeon, SCA Hygiene Products si Universitar Farma. Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, master in Marketing Strategic, si doctor in Marketing (Managementul Relatiilor cu Clientii) la Academia de Studii Economice Bucuresti.  Ca trainer, coach si evaluator de personal are certificari acordate de companii din SUA, Austria, Marea Britanie, Italia si Romania. Lucreaza cu companii din domenii precum: farmaceutic şi servicii medicale, financiar-bancar şi asigurari, servicii profesionale, IT, agricultura, petrol & gaz, retail, distributie, productie, auto, constructii & management de proiect, FMCG, electrocasnice, si altele.

In 2008 a adus in Romania Sandler Training, lider mondial in trainingul de vanzari si in managementul vanzarilor. De mai bine de 40 de ani, Sandler e recunoscut pentru metodologia sa inovativa, distincta si eficace prin care ajuta oamenii de vanzari si managerii sa foloseasca un sistem de vanzari si un proces de relationare interumana, cu aplicabilitate si impact imediat in viata reala.

Cum sa-ti atingi obiectivele personale si organizationale, de la decizia de angajare pana la evaluarea performantelor, de la crearea si implementarea planurilor strategice de vanzari pana la motivarea oamenilor pentru a le atinge, de la intelegerea noilor tehnologii informatice pana la personalizarea acestora pentru a veni in intampinarea oportunitatilor in relatia cu clientii? Probabil avem cel mai eficace raspuns pentru tine. Filosofia noastra cuprinde o abordare completa a procesului de vanzari, reinventarea relatiilor umane si asigurarea unei atitudini total noi fata de procesele de vanzari si management.

Sandler Management Solutions – peste 500 de ore de materiale de invatare si dezvoltare

Coaching Playbook – The Sandler Way

Recrutare si evaluare pentru manageri, evaluare pentru HR

Plan de cariera pentru angajati, plan de afaceri pentru antreprenori

The Success Playbook – evaluare, dezvoltare si orientare vocationala pentru liceeni si studenti

Certificare Sandler Selling System – peste 600 de ore de materiale de invatare si dezvoltare

 

Mai multe informatii si contact la vlad@sandler.com

 

Save This Event

Event Saved