Skip Main Navigation
Page Content

Stina Bavnhøj

DET TILBYDER JEG

 

Jeg har specialiseret mig i forandringsprocesser og mønsterbrydning, stressforebyggelse og stressreduktion. Jeg tilbyder forskellige events, foredrag, fysisk træning på hold, stilhedsdage, mindfulness kurser, retreats, udendørs mindful walk. Derudover 1:1 sessioner med personlig træning, skygge- og life coaching, styrketræning, yoga, pilates, TRX, mindfulness og meditation.  

Jeg tilbyder min ekspertise til DIG, der gerne vil VÆRE dig selv 100 % - som gerne vil (gen)finde balancen og blive chef i dit eget liv. Kontakt mig for en uforpligtende snak på telefon 61703173 eller skriv en mail med din forespørgsel.

 

MIN BAGGRUND

 

Jeg er uddannet Skygge Coach, Life- & BusinessCoach, personlig træner og mindfulness-instruktør, MBSR, og har tidligere arbejdet som lærer på en privatskole. Jeg har flere instruktøruddannelser bag mig og mange års erfaring i kropsarbejde. I flere år har jeg været tilknyttet som instruktør i bl.a. pilates, TRX og mindful yoga i Well-come Fitness og Spa i Hellerup. Desuden er jeg tilknyttet Behandlerkollektivet på Frederiksberg med lokale til 1:1 sessioner samt kurser i mindfulness, holdundervisning i Bevidst Træning, pilates og mindfulness. Her samarbejder jeg med andre dygtige og dedikerede behandlere, som du med fordel kan benytte dig af.

 

Læs mere om mine tilbud på www.stinabavnhoj.dk

Save This Event

Event Saved