Skip Main Navigation
Page Content

Staden Malmös Hemslöjdsförening - SMH

Vi vill sprida kunskap om hantverkstekniker, kvalitet, beständighet och återbruk. Föreningen vill berätta historien bakom det traditionella hantverket. Föreningen ska verka för skapa möten mellan människor i syfte att alla ska få möjlighet att upptäcka skönheten, nyttan och den gränslösa glädjen i slöjden. Vi verkar för att sprida kunskapen om hemslöjd i form av: - föreläsningar - möjligheten att prova på hantverk - erbjuda handledda fördjupningskurser i historia, teknik och material.

 

INSPIRATIONS- & PROVA-PÅ-KVÄLLAR

Välkommen till våra aktiviteter! Vi har återkommande inspirations- och prova-på-kvällar, ofta en gång i månaden. Då träffas vi på Form Design Center vid Lilla Torg i Malmö, på STPLN i Västra Hamnen i Malmö eller på Mitt Möllan vid Möllevången i Malmö.

Då det är hårt tryck på våra inspirationskvällar (kärt besvär!) släpper vi därför  våra platser till nästa inspirationskväll dagen efter föregående kväll. Anmäler dig gör du via länkarna nedan.

 

ANMÄLAN

Anmälan är bindande. Information finns och anmälan sker här på Eventbrite via anmälningslänkarna nedan. Anmälan till ett nytt event öppnar dagen efter ett föregående event, dvs ca 4 veckor innan eventet äger rum. 

Maila till oss på stadenmalmoshemslojd@gmail.com om du har frågor.

 

INFORMATION & KONTAKT & MEDLEMSKAP

Länk till den här anmälningssidan: http://www.eventbrite.com/o/smh-10740948995

E-post: stadenmalmoshemslojd@gmail.com

Facebook: http://www.facebook.com/StadenMalmosHemslojd

Instagram: http://www.instagram.com/StadenMalmo

Bli medlem: http://www.hemslojden.org/bli-medlem

OBS! välj län och förening i rulllisterna

Vuxen: 285 kr/kalenderår

Ungdom: 200 kr/kalenderår

Barn: gratis

Save This Event

Event Saved