Skip Main Navigation
Page Content

Sammenlign Alle Kredittkort I Norge

Sammenlign kredittkort fra de markedsledende tilbyderne, og finn et kredittkort som dekker dine behov. Er du en kredittbruker, bør du derfor vurdere et kredittkort med en så lav rente som mulig, og helst unner 20 %. Rabatt på bensin blir fort spist opp i form av renter, hvis du ikke gjør opp kortet hver måned, så Ikano Visa som har en gunstig nedbetalingsmulighet eller Santander Red med en ganske lav rente, bør da være ditt valg. Noen hevder for eksempel at et kredittkort et rentefritt å bruke , men denne påstanden er bare delvis riktig. Man har en rentefri periode på kortet, og denne teller fra dagen man gjennomfører et kjøp.
Ifølge prislisten til landets største bank, DnB , er et vanlig debetkort for kunder med fordelsprogrammet Leve (kort der penger trekkes direkte fra kontoen din) gratis i bruk på de fleste bruksområder. Kortet lar deg ta ut kontanter døgnet rundt i minibanker i Norge gratis og det er null gebyr på varekjøp i Norge og utlandet (i utlandet kommer riktignok et valutapåslag på 1,75 prosent av uttaksbeløpet). Electron+ er kortet for deg over 18 år som ønsker oversiktlig og trygg kortbruk både i Norge og i utlandet. Med Electron 13-18 kan du betale varer og tjenester eller ta ut kontanter både i Norge og i utlandet. Visa Gold er et kredittkort utviklet for deg som reiser mye, eller som har utlegg i forbindelse med representasjon av bedriften.
Rabattprogrammet re:member reward gir deg som innehaver av kortet tilgang til unike rabatter på over kredittkort norge , hvor det ikke ligger noen begrensning per år i hvor mye du kan benytte deg av rabattprogrammet. Om du bestiller reiser, hotellovernattinger, fergebilletter, leiebiler eller flybilletter på nett, handler klær fra noen av de mest kjente butikkene på nettet, bestiller en ny iPad, kjøper bøker eller musikk på nett, fremkaller bilder eller noe annet, så får du med re:member reward opp til 25 % rabatt på alt du betaler med kortet. Med tilgang til slike rabatter har du utvilsomt kortet med best rabatt, cashback og bonus av alle kredittkort i Norge. Ikano Visa er et kredittkort som tilbyr cashback på en mengde forskjellige varegrupper når du betaler med kortet, og har en månedtlig rabattkalender hvor du får cashback når du handler innenfor flere varegrupper.
Er det noen av kredittkort på dagen uten sikkerhet som gir deg bedre rabatt på ditt tenkte bruksfelt, så burde det helt klart være valget du faller for. Til tross for at kanskje renten er noe høyere sammenlignet med et annet kredittkort, så kan det være at en rabattordning, bonus eller cashback kanskje gjør at du i det lange løp sparer på det ene framfor det andre. Uansett hva du faller på, så er det en ting alle kredittkort på dagen uten sikkerhet har til felles. Men i veldig mange tilfeller så får du svar på en søknad i løpet av bare noen få minutter, og får tilgang til en konto med pengene samme dag som du bestemte deg for å søke om et kredittkort på dagen uten sikkerhet.
Fortvil ikke, vi har laget en utfyllende kredittkort test som gjør det enkelt å velge det kredittkortet som passer best for deg. Den effektive rente for norske kredittkort varierer faktisk fra ned mot 17 prosent til over 30 prosent. best i test kredittkort du velger vil imidlertid renten være forholdsvis høy og dermed er ikke kredittkort løsningen for deg som behøver langsiktig finansiering. En annen viktig grunn til at du bør ta med et kredittkort på ferien, er reservepenger. Vi har laget en oversikt over de beste kredittkortene og hvilke fordeler de har. La Concha regnes som en av verdens fineste strender, og har flere ganger vært på topp 15 over de beste strendene i Europa Ønsker du å unngå vanlige charterdestinasjoner men allikevel oppleve spansk strand på sitt beste, er dette stedet for deg. Ordinær fornyelse er gebyrfri hos alle kredittkort som Kredittkorttesten har i sin sammenligning.
Sammenlign forskjellige kort her, og bli klokere på hva slags kort som kan være gode alternativer for deg. Test av kort etter å ha sammenlignet dem er også en mulighet - husk at du ikke binder deg til et kredittkort så lenge du kan betale tilbake kreditten i tide. Å sammenligne og teste kort er den beste veien til å finne de beste besparelsene i hverdagslivet, og det behøver ikke koste en noe. De aller fleste kan spare penger i hverdagen ved å bruke kredittkort på helt normale ting så lenge det gjøres fornuftig. En av de områdene hvor norske kredittkort utmerker seg med sine besparingsmuligheter, er ved at de kan tilby gratis, integrerte forsikringer i kortene. Å få et kredittkort på dagen kan være en rask vei til å spare penger i hverdagen innenfor kort tid.
For at din søknad skal bli behandlet på dagen, kreves det i begge tilfeller at du har en fast inntekt og ikke har hatt noen betalingsanmerkninger de tre siste år. For å søke om 365Privat må du ha fylt 21 år, mens re:member har en 18 års-grense for å ta i mot din søknad om et kredittkort på dagen. Det er private utbydere av kredittkort som man kan henvende seg til utenom sin bank og uten å skifte bank. Det fungerer på samme måte som å låne penger utenom banken, hvilket det kan være mange fordeler forbundet med. Når man bestiller et kredittkort på internett så er man faktisk aldri i direkte personlig kontakt med utstederen. Alt foregår mer eller mindre elektronisk, og dette må ses på som en fordel, i hvert fall når det kommer til tid og effektivitet. Det betyr også at man uten de store samvittighetskvaler kan bruke de pengene man låner, eller oppnår i kreditt, som man vil.
Sorry, there are no upcoming events
Sorry, there are no past events

Save This Event

Event Saved