Skip Main Navigation
Page Content

Lipkind in Haarlem

Na het realiseren van een aantal eerdere succesvolle Internationale Masterclasses voor Strijkers en Ensembles in Heemstede, zijn we in februari 2017 gaan uitbreiden met het Lipkind in Haarlem Project. Achterliggend idee: meer ruchtbaarheid geven aan de masterclasses, en het mogelijk maken om Gavriel Lipkind, deelnemers en publiek samen te brengen in verschillende activiteiten.

We hebben een solorecital door Gavriel Lipkind georganiseerd als 'aftrap' van het project, een tweetal huisconcerten door getalenteerde deelnemers aan de masterclasses, en een dag met openbare masterclasses. 

Mede door het succes van het openingsconcert hebben we gemeend dat het een prachtige kans was een extra concert door het internationale Lipkind Ensemble in te lassen. En: zo krijgt bovendien Haarlem de primeur van de door Gavriel Lipkind ontwikkelde Violino Basso (en de Tonhalle in Zürich volgt).

We stellen het zeer op prijs als u uw vrienden uitnodigt voor de 'Schubert reis' en deze informatie deelt met zoveel mogelijk mensen.

Van harte tot ziens op 6 april in de Doopsgezinde Kerk te Haarlem!

Els van Trigt

Lipkind in Haarlem

Save This Event

Event Saved