Skip Main Navigation
Page Content

JCI Oslo

Junior Chamber International er verdens største praktiske treningsorganisasjon for aktive unge mennesker og er en uavhengig, verdensomspennende frivillig organisasjon for kvinner og menn mellom 18 og 40 år. Foreningen er en non-profit og ikke-religiøs.

 

JCI Oslo er en del av Junior Chamber International og Norges eldste JCI-forening. Vi tilbyr utviklingsmuligheter som styrker unge menneskers evner til å skape positiv endring i samfunnet. Vi tilbyr våre medlemmer treninger og kurs i ferdigheter som trengs både privat og i arbeidslivet. Temaene for treninger og kurs som vi har hovedfokus på er; konflikthåndtering, taletrening, debattrening, prosjektledelse, teamwork, styrearbeid, personlighetsanalyse (Insights), coaching og nettverksbygging.

 

I JCI Oslo fremmer vi våre medlemmers praktiske erfaring gjennom prosjektarbeid og aktiv deltagelse i foreningen. Medlemmene våre lærer og utvikler seg i en trygg arena der vi gir konstruktive tilbakemeldinger for å bli bedre. De som ønsker å gi 100% får 100% tilbake. En døråpner til en verden av muligheter!

 

Save This Event

Event Saved