Skip Main Navigation
Page Content

Hospital i Institut de Recerca Germans Trias i Pujol

L'Hospital i l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol són dues de les institucions principals del Campus Can Ruti i configuren un espai biomèdic únic i de primer nivell.

L'Hospital Germans Trias és un centre públic que presta atenció sanitària d'alta complexitat a les 800.000 persones que viuen al Barcelonès Nord i al Maresme, així com a alguns ciutadans d'altres territoris catalans en el cas de determinades patologies, en què l'hospital és referència per a fins a 1.200.000 habitants. L'Hospital el gestiona la Gerència Territorial Metropolitana Nord de l'Institut Català de la Salut (ICS), que també és responsable de l'Atenció Primària del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

Germans Trias és alhora hospital general bàsic per a més de 200.000 persones de Badalona i de diversos municipis de l'entorn. Tot plegat és possible gràcies a la intensa i qualificada feina d'uns 2.500 professionals sanitaris i no sanitaris.

L'Hospital està associat a un dels grans instituts de recerca de l'àrea de Barcelona: l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP) i forma part del campus biomèdic de Can Ruti. Es tracta d'un centre CERCA i membre del Bioclúster recolzat i supervisat pel Govern de Catalunya. També està acreditat com a centre d'excel·lència per l'Institut Carlos III i és per tant, l'encarregat de coordinar la investigació científica del campus, treballant en estreta col·laboració amb els altres centres que s'hi ubiquen.

L'IGTP és un centre de recerca públic situat a Badalona (Barcelonès) que té com a objectiu principal incrementar el coneixement científic per transformar-lo a continuació en una millor salut i atenció mèdica dels pacients i de la comunitat. 

Save This Event

Event Saved