Skip Main Navigation
Page Content

Florus Verdysseldonk

Ik ben Florus Verdysseldonk en gepassioneerd over levensvragen, persoonlijke ontwikkeling en doorbreken van beperkende patronen. 
De eerste antwoorden op de vraag: "Waarom ben ik hier?" kreeg ik tijdens mijn afstuderen aan de kunstacademie. Ik ben toen opzoek gegaan naar de bron van inspiratie en intuïtie. Als afstudeerproject (2002) heb ik het Zero Point Field vormgeven. Het Zero Point Field is een wetenschappelijke benaming voor een allesomvattend veld waarin een verklaring wordt gegeven voor paranormale gaven en wordt aangetoond dat gedachten een directe invloed hebben op je omgeving. Wie in contact staat met dit veld kijkt voorbij de tastbare wereld en heeft een oneindige inspiratiebron. Ik had mijn passie gevonden! 

Lezingen, boeken, workshops, trainingen en diep verlangen om de wereld waarin we leven beter te begrijpen hebben me geleerd hoe je aandacht kunt inzetten om meer geluk en welzijn in je leven toe te laten. Onderdeel van mijn afstuderen was het werkboek: "Het creëren en contact leggen met je eigen werkelijkheid" en dat is nog steeds de basis​ van wat ik vandaag de dag deel. 

Nadat ik met Bron Beleving een online training had ontwikkeld om mensen te helpen op weg naar een gelukkig en vrij leven kwam er een mogelijkheid op mijn pad die alles wat ik tot dan toe gedaan had met elkaar verbond. Samen met andere gepassioneerde ondernemers mensen begeleiden om vitaler, bewuster, vrijer te leven en meer overvloed ( ook financieel ) aan te trekken.

Ik help ondernemers en werknemers die klaar zijn om echt iets te veranderen en de regie over het leven weer in handen willen nemen. Met als resultaat afhankelijk van hun commitment en discipline, meer vrije tijd, een blijvend betere vitaliteit, een extra bijverdienste of het vervangen van je salaris bij je baas en zelfs Financiële vrijheid op de lange termijn. 

Save This Event

Event Saved