Skip Main Navigation
Page Content
"Na mijn training of coaching kun je met maximale impact een groep of zaal beïnvloeden. Je kunt oprecht genieten van het podium of de camera. Je leert hoe je met je elevator pitch of presentatie je publiek optimaal kunt raken met jouw échte kracht." De Elevator Pitch en Presentatie Trainer, Coach, Spreker
Pitcholoog™ Edo van Santen is de absolute specialist op het gebied van Elevator Pitch en Presentatie Training/Coaching. Hij leert je dat ook jij zonder angst, met plezier, en vanuit jouw kracht, authenticiteit en passie kunt presenteren. Edo biedt je individuele coaching of groepstraining voor Spreken in het openbaar, presenteren voor een groep, op het podium of voor de camera.

De Perfecte Elevator Pitch

Edo helpt je jouw verhaal, product, dienst of idee, terug te brengen tot de kern: 1 woord, 1 zin of 1 minuut, de De Perfecte Elevator Pitch.

Edo van Santen als Spreker op uw evenement

Edo van Santen is een veelgevraagd spreker met zijn kennis over pitchen en communiceren met maximale impact. Als gastspreker op uw evenement, congres, netwerk-bijeenkomst, klantendag of personeels-bijeenkomst.
 

Edo gaat voor Goud. Garandeert Maximale Impact en Resultaat

Edo beschikt over het bijzondere talent je in korte tijd bewust te maken van jouw echte kracht, zodat ook jij een presentatie met maximale impact kan geven. Hij haalt jouw belemmering of drempel weg, zodat je voortaan altijd kunt schitteren voor publiek, op het podium of voor de camera.

Ook jij bent Goud waard

"Jouw concurrentie laat zich ook bijstaan door een trainer of coach. Kan jij het je permitteren dit niet te doen? Elke opdracht die naar jou gaat, komt niet bij je concurrent terecht. Elke opdracht die naar je concurrent gaat, komt niet bij jou terecht. Bel Edo en vergroot je kansen. Je bent het meer dan waard!"
 
Als trainer en coach garandeert Edo van Santen spectaculaire resultaten. Edo legt de lat hoog en wil het beste uit mensen naar boven halen. Als jij voor de gouden medaille wilt gaan, dan is Edo jouw trainer en coach. Als je tevreden bent met middelmatige resultaten, of een bronzen of zilveren medaille, ga dan naar een andere trainer.

Topresultaat Gegarandeerd

Edo van Santen is geen doorsnee trainer-coach-spreker. Met Edo aan jouw zijde, gebeurt er gegarandeerd iets spectaculairs. Hij is vlijmscherp, goudeerlijk, en heeft maar één doel: een onomkeerbare doorbraak om je naar ongekende hoogte te brengen.

Save This Event

Event Saved