Skip Main Navigation
Page Content

Costa Cruises

 

 

Costa is de grootste cruisemaatschappij van Europa. Wij bieden u een grote variatie aan routes met onze 11 schepen. Elk ship binnen onze vloot heeft een ander karakter.

Bij Costa hebben we een heel specifieke opvatting over “Felicità al quadrato*”: wanneer wij uw glimlach fonkelend weerspiegeld in de ogen van uw naasten zien, dan is ons geluk natuurlijk dubbel zo groot.

Met Costa kunnen alle leden van uw groep zich op hun favoriete activiteiten toeleggen, zowel overdag als ‘s nachts. Geen belemmeringen, geen compromissen: ons aanbod is zo gevarieerd dat iedereen zijn eigen voorkeuren kan inwilligen. Dat is wat voor ons “Benvenuti alla Felicità al quadrato*” betekent. 

Aan boord van de Costa-schepen hebben we alles groots opgevat: ontspanning, gastronomie, onthaal, excursies en speciale privileges, zodat u zelf de hoofdrolspeler van uw cruise wordt. U krijgt de gelegenheid om zelf in de schijnwerpers te staan en uw talenten te laten zien door deel te nemen aan twee show: “Tú sí Que Vales” en “The Voice of the Sea”.

We denken zeker ook aan de allerkleinsten: met Peppa Pig en haar kleurrijke vriendjes is ook voor hen groot plezier verzekerd!

Om uw verblijf ook aan tafel uitzonderlijke allure te geven, doen wij een beroep op een gevierde chef die niet meer voorgesteld hoeft te worden: Bruno Barbieri. Met de traditionele keuken als inspiratie voor zijn gerechten, heeft hij exclusief voor de Costa-gasten het menu samengesteld van een van de diners die u aan boord krijgt voorgeschoteld.

Voor de excursies deden wij een beroep op twee geduchte reizigers, Syusy Blady en Patrizio Roversi, die de hoofdrol van de Italiaanse uitzending “Turisti per Caso” voor hun rekening namen.

En dat is niet alles! Ons loyaliteitenprogramma CostaClub werd volledig in een nieuw jasje gestopt, zodat we u nog interessantere voordelen en ervaringen kunnen bieden.

Wij hebben een nieuw tarievensysteem tot stand gebracht, aan de hand waarvan u een cruise op maat kunt boeken die perfect aan uw vereisten beantwoordt.

Aan boord gaan van de Costa-schepen, dat betekent het geluk zien fonkelen in de ogen van uw medereizigers.

Bent u klaar voor la felicità al quadrato* ?

 

* Welkom bij het geluk in het kwadraat!

 

Save This Event

Event Saved