Skip Main Navigation
Page Content

Clubul de Feminitate Afrodita

Clubul de feminitate Afrodita este locul unde multe dintre întrebările tale legate de feminitate și dezvoltare personală își vor găsi răspuns.
Prin intermediul diferitelor cursuri, ateliere și seri de feminitate, îți oferim un program complet de armonizare feminină, compus dintr-un ansablu revoluționar de informații, tehnici și procedee la intersecția dintre știința modernă și înțelepciunea orientală.

Julia Kolozsvari

Cofondator al Clubului de feminitate Afrodita | autor | trainer | coach defeminitate | consultant sexolog
Autoare a mai multor cărți de succes în țară și în străinătate, printre care: 10 Pași pentru a deveni o femeie plină de încredere în sine, Sexologia modernă și arta orientală a amorului | Muschii perineului, Secretele lor erotice tantrice și taoiste’, Sexologia modernă și arta orientală a amorului | De la ejaculare precoce la un control desăvârșit al energiei sexuale, Jumătatea plină a paharului | Optimismul o amăgire sau o perspectivă superioară asupra vieții, cofondatorul programului de dezvoltare personală Self Personal Development, Julia Kolozsvari a susținut până în prezent nenumărate workshopuri și conferințe în străinătate.
Și-a dedicat 11 ani din viață studiului, cercetării și coraborării științelor moderne cu înțelepciunea tradițiilor spirituale orientale.

Diana Serban

Cofondator al Clubului de feminitate Afrodita | trainer | coach defeminitate | consultant dezvoltare personala
Trainer in cursuri de dezvoltare personala pentru femei de mai bine de 12 ani, si-a dedicat o mare parte din viata pentru a structura si a dezvolta cursuri care sa ajute femeile sa se descopere pe ele insele, sa gaseasca solutii la problemele care sunt specific feminine si sa isi trezeasca, sa isi foloseasca din plin calitatile.
Absolventa a Facultatii de Jurnalistica din cadrul Universitatii Babes Bolyai, a studiat si diverse forme de dezvoltare personala – psihologie moderna, psihologia cuantica, inteligenta emotionala, metode de eliberare si vindecare emotionala.
A initiat acum un an programul de armonizare feminina “Arta de a fi femeie” prin care multe femei s-au bucurat deja de diverse metode de dezvoltare personala specific feminine.
A organizat diverse seminarii, conferinte la care au participat sute de femei din toata tara, in cadrul asociatiei “Venus- pentru elevarea femeii”, precum si seminarii de feminitate in strainatate.
A doua mare pasiune a ei este teatrul, care o ajuta sa fie mereu creativa, surprinzatoare si relaxata in feminitatea ei. Anul trecut a organizat prima editie a Festivalului de Teatru Initiatic HEART la Cluj Napoca, care a adus in scena trupe de teatru care practica arta spirituala, initiatica, transformatoare si a fost primul festival de teatru de acest gen din Romania.

Save This Event

Event Saved