Skip Main Navigation
Page Content

Club Esportiu INEF Barcelona

El Club Esportiu INEF Barcelona és un club esportiu català de la ciutat de Barcelona.

Som un Club Esportiu organitzador d'activitats esportives i serveis d'exercici físic: gimnàstica, gimnàstica artística, acrobàcia, entrenaments lliures, iniciació al rugby, destacant les nostres Escoles Esportives que realitzem durant l'any i les Estades d'Estiu, les nostres colònies d'estiu on els més menuts practiquen l'esport. Darrerament hem creat l'Escola de Rugby INEF Barcelona, escola d'iniaciació per els més menuts dirigit per les nostres jugadores.

El Club disposa de quatre seccions federades i nombroses seccions amateurs, destacant la secció de rugbi femení, gimnàstica, gimnàstica estètica i tamborí.

El club neix amb la creació l'any 1976 de l'INEFC Barcelona, entitat centrada a potenciar la pràctica de l'esport universitari. Un any més tard es creà el Club Esportiu, essent fundador el doctor José Antonio Sancha de Prada, president de l'entitat fins a l'any 2009. En la seva història ha disposat de seccions federades en gimnàstica rítmica, bàsquet, bàdminton, voleibol i judo. La secció més destacada és la de rugbi femení, creada el 1979 convertint-se en el primer club de rugbi femení d'Espanya, campiona diversos cops del campionat d'Espanya, dos cops campiona del Món de Clubs i subcampiona d'Europa l'any 2008. L'any 2011 guanyà la primera lliga espanyola femenina d'aquest esport.

L'entitat ha estat guardonada amb la Medalla al Mèrit Esportiu.

Save This Event

Event Saved