Skip Main Navigation
Page Content

Bossche Babes @bosschebabes

Bossche Babes is een vrouwennetwerk voor girlbosses van alle leeftijden met een eigen business in Den Bosch en omstreken. Sta je (bijna) ingeschreven bij de KvK en ben je in de hoofdstad van Brabant geboren of heb je een andere connectie met gemeente 's-Hertogenbosch? Sluit je dan gratis aan bij onze community en presenteer jezelf.

Kom vertellen over jouw bedrijf, deel je ervaringen en kennis en inspireer elkaar. Wij willen alle Bossche Babes in het zonnetje gaan zetten en de aandacht geven die zij verdienen. Wij zijn van mening dat er meer respect dient te komen en powervrouwen serieus genomen gaan worden. Ons motto is dan ook dat wij niets meer doen voor een doos wijn! 

Wij matchen aangeslotenen, delen opdrachten uit, gaan met elkaar vernieuwend netwerken, reiken jou alles aan wat jij mist of nodig hebt, organiseren gezellige uitstapjes, vormen een vriendinnenclub, werken samen aan projecten, bieden jou een podium, brengen jou in contact met klanten, laten zien dat we krachten kunnen bundelen, presenteren elkaar en delen elkaars acties ter promotie, organiseren voor jou pop-up-events met workshops waar je zeker iets aan hebt, ontmoeten elkaar tijdens boostcamps, connecten jou met de professionals zodat jij zaken uit handen leert geven en jij kan blijven focussen op het ondernemen, leren elkaar beter kennen op workations en nog veel meer! We willen niet alles tegelijk verklappen maar we hebben wilde plannen. We kunnen wel alvast mededelen dat er ook een magazine volgt, waar wij jou in gaan voorstellen.

Op onze kanalen kan je de agenda volgen of meld je aan via aanmelden@bosschebabes.nl zodat je op de hoogte blijft. We schudden jou graag de hand op een van onze kennismakingsrondes in de hoofdstad van Noord-Brabant, 's-Hertogenbosch. 

Gezien de vele vragen en aanmeldingen van buiten Den Bosch, hebben wij doen besluiten dat we geen enkele vrouw met een (startende) onderneming uit willen sluiten. We hebben een nieuw platform opgezet, genaamd Brabantsche Babes. 

Zowel Bossche Babes als Brabantsche Babes zijn onderdeel van de comunnity Babes in Business.  

Let's do this! 

Sorry, there are no upcoming events
Sorry, there are no past events

Save This Event

Event Saved