Skip Main Navigation
Page Content

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication erbjuder strategisk och kreativ utbildning på olika nivåer inom marknadskommunikation. Vi har diplomutbildningar och internationella bachelorutbildningar på heltid, över 80 kurser på deltid samt anpassade utbildningar för organisationer och företag. Varje år går cirka 3000 personer någon form av utbildning på Berghs – i Sverige eller utomlands. Dessutom kommer ytterligare cirka 3000 personer på våra inspirationsseminarier.

Berghs ligger i centrala Stockholm och ägs av den norska koncernen Anthon B Nilsen Utbildning som driver flera andra skolor, däribland Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology, Iris Sverige AB samt utbildningsföretaget Medlearn.  Koncernen utbildar över 50.000 personer/år i 13 skolor och utbildningsföretag. Anthon B Nilsen Utbildning ägs till 50% av en allmännyttig stiftelse.

 

Det förekommer att Berghs School of Communication filmar och/eller fotograferar då det är seminarium. Genom att anmäla dig så accepterar du att du eventuellt kan komma med på bild eller film och att det materialet kan komma att publiceras på internet och i tryck i syfte att marknadsföra Berghs School of Communication.

 

Save This Event

Event Saved