Skip Main Navigation
Page Content

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication erbjuder strategisk och kreativ utbildning på olika nivåer inom marknadskommunikation. Vi har diplomutbildningar och internationella bachelorutbildningar på heltid, över 80 kurser på deltid samt anpassade utbildningar för organisationer och företag. Varje år går cirka 3000 personer någon form av utbildning på Berghs – i Sverige eller utomlands. Dessutom kommer ytterligare cirka 3000 personer på våra inspirationsseminarier.

Berghs ligger i centrala Stockholm och ägs av den norska koncernen Anthon B Nilsen Utbildning som driver flera andra skolor, däribland Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology, Iris Sverige AB samt utbildningsföretaget Medlearn.  Koncernen utbildar över 50.000 personer/år i 13 skolor och utbildningsföretag. Anthon B Nilsen Utbildning ägs till 50% av en allmännyttig stiftelse.

 

När du anmäler dig till våra event behöver du lämna namn och e-postadress så att vi kan kontakta dig i anledning av eventet, t.ex. om det sker ändringar vad gäller, tid och lokal, för att skicka ut information i anledning av event etc. Vi använder även dessa personuppgifter för att skicka ut information om kommande event och andra nyheter som vi tror kan vara av intresse för dig. Personuppgifterna behandlas då i enlighet med vår integritespolicy. Du kan givetvis när som helst avregistrera dig från våra utskick.

 

Save This Event

Event Saved