Bezoekers helpen met hun toegang tot tickets

Bezoekers hebben via hun Eventbrite-account op de website of de mobiele app toegang tot de tickets die ze hebben gekocht. Als je de bestelling van een bezoeker moet opzoeken, ga je naar je dashboard en selecteer je Bestellingen onder Bezoekers beheren. Voer vervolgens de naam van de bezoeker in om de bijbehorende bestelling te zoeken.

In dit artikel

• Waar vinden bezoekers hun tickets?
  • Het e-mailadres op een bestelling bijwerken

Waar vinden bezoekers hun tickets?

Wanneer bezoekers tickets bestellen op Eventbrite, wordt er een account voor hen aangemaakt met het e-mailadres dat ze bij het afrekenen hebben ingevoerd. Om toegang te krijgen tot hun tickets, moeten ze zich met het op hun bestelling vermelde e-mailadres aanmelden op de Eventbrite-app of website en dan naar Tickets gaan.

Het e-mailadres op een bestelling bijwerken

Wanneer bezoekers hun tickets niet kunnen vinden, moeten ze contact met jou opnemen om hun bestelgegevens te bevestigen of bij te werken. Controleer de inbox die aan je Eventbrite-account is gekoppeld, want dat is het hoofdkanaal via welke je op de hoogte wordt gebracht van verzoeken van bezoekers.

Het e-mailadres op de bestelling van een bezoeker bijwerken:

1. Log in en ga naar Evenementen. Selecteer vervolgens je evenement.

2. Selecteer Bestellingen onder Bezoekers beheren.

3. Zoek de bestelling door de naam of het bestelnummer van de bezoeker in de zoekbalk te typen.

4. Bevestig dat het e-mailadres op de bestelling juist is.

5. Selecteer Acties naast het ticket dat de bezoeker heeft besteld.

6. Selecteer Bezoekersinfo bewerken.

7. Werk het e-mailadres op het ticket bij en selecteer dan Wijzigingen opslaan.

Wanneer het e-mailadres is bijgewerkt, ontvangt de bezoeker een e-mail om de tickets te claimen. Om toegang te krijgen tot hun tickets, moeten ze in de e-mail Tickets claimen selecteren en inloggen bij Eventbrite met het bijgewerkte e-mailadres.