Bezoekersoverzicht weergeven

Controleer bezoekersgegevens over aankopen zoals e-mailadres en promotiecode in je rapport Bezoekersoverzicht. Ga eerst naar je dashboard en selecteer Rapportage. Selecteer vervolgens Evenementrapportages en pas het rapport aan door filters en kolommen toe te voegen. Je kunt het rapport online bekijken of exporteren als spreadsheet.

In dit artikel

• 1. Ga naar je dashboard.
  • 2. Selecteer 'Rapportage'.
  • 3. Selecteer 'Evenementrapportages'.
  • 4. Kies 'Bezoekersoverzicht'.
  • 5. Voeg filters toe aan je rapport.
  • 6. Voeg extra informatie aan je rapport toe.
  • 7. Exporteer je gegevens.

OPMERKING: om het Bezoekersoverzicht te kunnen openen, is toestemming voor het bekijken van 'Basisrapporten' vereist. Vraag de eigenaar van het account of je hiervoor toestemming hebt als je zelf niet de eigenaar van het account bent.

1. Ga naar je dashboard.

Log in bij je Eventbrite-account en ga naar Mijn evenementen beheren via je accountmenu. Selecteer vervolgens je evenement.

2. Selecteer 'Rapportage'.

3. Selecteer 'Evenementrapportages'.

4. Kies 'Bezoekersoverzicht'.

5. Voeg filters toe aan je rapport.

Selecteer het filterpictogram om maximaal 8 van de volgende filters toe te voegen:

• Status van evenement: filter op evenementen die geannuleerd, verwijderd, gepubliceerd, voltooid of nog in concept zijn.

• Datum/tijd evenement: selecteer evenementen op basis van de datum en tijd waarop je evenement is ingepland.

• Naam locatie: geef alleen de evenementen op een specifieke locatie weer.

• Verkoopkanaal: geeft aan of een bestelling online is geplaatst of handmatig via 'Bezoekers toevoegen'.

• Betalingstype: geeft aan of een bestelling is betaald met een creditcard of cheque of gratis was.

• Promotie code: hiermee kun je bestellingen filteren op basis van de kortingscode die bij de betaling is gebruikt.

• Traceringslink: hiermee kun je bestellingen filteren op de traceringslink die is gebruikt om tickets te kopen.

• Tickettype: geeft bestellingen weer voor specifieke tickettypen.

• Ticketniveau: geeft bestellingen weer op basis van het ticketniveau.

• Extra verbergen: hiermee kun je extra's in je rapportgegevens verbergen.

• Datum/tijd bestelling aangemaakt: de datum en tijd waarop een bestelling is geplaatst.

6. Voeg extra informatie aan je rapport toe.

Als je meer informatie wilt toevoegen, zoals de geboortedatum of het verzendadres van je bezoekers:

1. Klik op Kolommen bewerken

2. Selecteer de vakjes naast de informatie die je wilt toevoegen.

Je rapport wordt automatisch bijgewerkt als je een keuze aanvinkt.

7. Exporteer je gegevens.

Selecteer Exporteren en kies vervolgens je gewenste bestandsformaat (Excel of CSV).