Bezoekers inchecken tijdens je evenement met de Eventbrite-app voor organisatoren

Gebruik de Eventbrite Organizer-app om bezoekers tijdens je evenement in te checken. Ga eerst naar de App Store of Play Store, download Eventbrite Organizer en meld je dan aan bij je Eventbrite-account. Selecteer vervolgens je evenement en tik op 'Inchecken'. Check bezoekers handmatig in of door hun tickets te scannen.

Vimeo Thumbnail

In dit artikel

• 1. Ga naar je evenement.
  • 2. Tik op 'Inchecken'.
  • 3. Tik op het scanpictogram om tickets te scannen.
  • 4. Check bezoekers handmatig in.
  • 5. Optie: Controleer je instellingen.

1. Ga naar je evenement.

Download eerst Eventbrite Organizer en meld je aan bij je Eventbrite-account. Selecteer vervolgens je evenement.

Om evenementen te wijzigen, tik je op het huis (iOS) of het menu (Android) in de linkerbovenhoek.

2. Tik op 'Inchecken'.

Voor Android-gebruikers: tik eerst op het menu. Selecteer vervolgens 'Inchecken'.

3. Tik op het scanpictogram om tickets te scannen.

De app gebruikt de camera van je apparaat om tickets te scannen. Richt deze op de QR-code op het ticket om de bezoeker in te checken.

Na de scan wordt een bevestigingsbericht weergegeven op de app.

4. Check bezoekers handmatig in.

Om bezoekers in te checken zonder te scannen, moet u naar hun ticket zoeken of scrollen.

Ga dan als volgt te werk:

• Veeg naar rechts op het ticket om het in te checken. Veeg naar links om het uit te checken.

• Tik op het ticket en selecteer 'Inchecken' om het in te checken. Tik op 'Ingecheckt' om het uit te checken.

5. Optie: Controleer je instellingen.

Voor iOS-gebruikers:

1. Selecteer het huis.

2. Tik op 'Instellingen'.

Voor Android-gebruikers:

1. Selecteer het menu.

2. Tik op 'Apparaatinstellingen'.

Daar kun je het volgende doen:

• De instellingen voor het inchecken bijwerken Kiezen welke tickettypen je wilt inchecken.

• Automatisch inchecken inschakelen. Tickets automatisch inchecken wanneer je tickets aan de deur verkoopt.

• Je scaninstellingen wijzigen. De scanoptie gebruiken om bezoekers uit te checken of tickets te valideren.