Waarom werken mijn instellingen voor overdrachten niet?

Je moet een paar dingen controleren wanneer de overdracht van registraties niet werkt, zoals de status van je evenement, de instellingen van je evenement en de typen bestellingen. Bekijk de instellingen hieronder om te controleren of de overdrachten beschikbaar en ingeschakeld zijn voor je evenement.

In dit artikel

• 1. Overdrachten zijn niet voor alle evenementen en bestellingen ingeschakeld.
  • 2. Zorg ervoor dat je instellingen worden opgeslagen.

1. Overdrachten zijn niet voor alle evenementen en bestellingen ingeschakeld.

• Je evenement moet gepubliceerd zijn en verkocht worden.

• Ze moeten vóór de begindatum en -tijd van het evenement liggen.

• Je moet gebruikmaken van Eventbrite-betalingsverwerking (niet PayPal of Authorize.Net).

• Overdrachten zijn niet beschikbaar voor offline betaalmethoden of handmatige bestellingen die zijn voltooid met behulp van de tool Bezoekers toevoegen.

• Bij evenementen die alleen op uitnodiging of met een wachtwoord beschermd zijn, kunnen geen overdrachten worden gebruikt.

• Bestellingen moeten online worden voltooid (niet via de Organizer-app).

• Alleen wanneer je het bedrag van 'Elke bezoeker' in je bestelformulier int op het moment dat de bestelling wordt geplaatst, komt het in aanmerking voor een overdracht.

• Overdrachten zijn niet beschikbaar voor gratis tickets. In plaats daarvan moeten je bezoekers hun ticket annuleren en zich opnieuw registreren.

• Overdrachten zijn niet beschikbaar voor donatietickettypen.

• Overdrachten zijn niet beschikbaar voor bezoekers die al zijn ingecheckt.

2. Zorg ervoor dat je instellingen worden opgeslagen.

Steeds wanneer je wijzigingen aanbrengt in je instellingen voor de overdracht van registraties, moet je deze opslaan en de pagina vernieuwen om te controleren of ze correct zijn.