Rapportgegevens voor meerdere evenementen combineren

Combineer je rapportgegevens om de gegevens over verkoop, bestellingen en bezoekers te controleren voor meerdere evenementen in je organisatie. Ga eerst naar Rapportage in je Eventbrite-account en selecteer het rapport dat je wilt aanmaken. Kies vervolgens de evenementen die je wilt opnemen en filter de gegevens naar wens. Om rapporten van verschillende evenementen te combineren, moet je toegang hebben tot alle evenementen van je organisatie en de toestemming om de rapporten te openen.

In dit artikel

• Toestemming vereist
  • Een rapport voor meerdere evenementen aanmaken

Toestemming vereist

Als je de eigenaar van het account bent, heb je toegang tot de rapporten van alle evenementen. Als je een teamlid van een organisatie bent, heb je één van de volgende toestemmingen nodig:

• Toegang tot alle evenementen in je organisatie

• Toegang tot 'Basisrapporten'. Voor sommige rapporten is ook toegang tot 'Geavanceerde rapporten' vereist.

Neem contact op met de eigenaar van het account als je een teamlid van de organisatie bent en vragen hebt over je toestemmingen.

Een rapport voor meerdere evenementen aanmaken

1. Ga naar 'Rapportage'.

Log in bij je Eventbrite-account en ga naar Rapportage.

2. Selecteer het rapport dat je wilt aanmaken.

3. Kies welke evenementen je wilt opnemen.

Typ de naam van het evenement in de zoekbalk en selecteer de evenementen die je wilt opnemen in je rapport. Selecteer Filter toevoegen om een datumbereik te kiezen.

4. Voeg extra informatie aan je rapport toe.

Om meer informatie toe te voegen, zoals betaalmethode of postcode:

1. Selecteer Kolommen bewerken

2. Selecteer de vakjes naast de informatie die je wilt toevoegen.

Je rapport wordt automatisch bijgewerkt als je een keuze aanvinkt. De beschikbare rapportgegevens zijn afhankelijk van het raporttype.

5. Exporteer je gegevens.

Exporteer je rapport als Excel- of CSV-bestand om het te downloaden en de gegevens te filteren.

1. Selecteer Exporteren.

2. Kies je gewenste bestandsformaat (Excel of CSV).

Het bestand wordt op je apparaat gedownload. Het kan vervolgens worden geopend in een programma naar keus.