Eventbrite

Helpcentrum

Een evenement organiseren

Meerdere restituties verlenen

Je kunt vóór en na je evenement meerdere bestellingen tegelijk restitueren. Om restituties te voltooien, moet het resterende geld binnen je evenement voldoende zijn of moet je geld toevoegen met een creditcard of betaalkaart. Ga naar 'Bestellingen' en selecteer 'Meerdere restituties verlenen' om te beginnen.

In dit artikel

  • Voordat je begint
  • Bestellingen restitueren
  • Gerestitueerde bestellingen weergeven

Voordat je begint

Bestellingen restitueren

Ga naar Mijn evenementen beheren en selecteer je evenement. Als je evenement meerdere datums heeft, klik dan op 'Alle instanties' en kies een datum uit de vervolgkeuzelijst. Vervolgens:

  1. Ga naar 'Bestellingen' onder Bezoekers beheren.

  2. Selecteer Meerdere restituties verlenen.

  3. Vink het vakje aan naast de bestelling(en) die je wilt restitueren. Of vink het vakje aan naast 'Alles selecteren' om alle bestellingen te restitueren. 

  4. Klik op Restitueren.

  5. Bevestig het aantal restituties en klik op X restituties verlenen. (X staat voor het aantal bestellingen dat je hebt geselecteerd.) Als je niet voldoende geld op je Eventbrite-account hebt, voer dan de gegevens van je betaalkaart of creditcard in om de restitutie te voltooien. 

  6. Kijk in de statuskolom om te controleren of de afzonderlijke restituties zijn geslaagd.

Eventbrite verzendt een bevestigingsmail voor de restitutie naar de koper. Restituties worden binnen 5 tot 7 werkdagen teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode van de bezoeker. Wanneer de restitutie plaatsvindt via een geannuleerde of verlopen kaart, moet de bezoeker contact opnemen met de bank of creditcardmaatschappij voor hulp.

In sommige gevallen kan een restitutie door de bank worden geweigerd wegens een verlopen of geannuleerde kaart. Als je met de bovenstaande stappen geen restitutie kunt verlenen, moet offline een restitutie worden verleend en blijft het geld in je uitbetaling. Neem onmiddellijk contact op met de bezoeker om tot een oplossing te komen.

Gerestitueerde bestellingen weergeven

  1. Ga naar Mijn evenementen beheren en selecteer je evenement.

  2. Ga naar Bestellingen onder Bezoekers beheren.

  3. Filter op 'Alle bestellingen restitueren en annuleren' onder Type bestelling.

Heb je nog vragen?